Tuesday 10 July 2012

Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε σχέση με το Ζώδιό μας: Μέρος 2ο


Στο προηγούμενο άρθρο μου μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο τα ζώδια από τους Ιχθύς μέχρι και το Ζυγό αναμένονται να εκφράσουν την ενέργεια του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα καλύψω τα υπόλοιπα ζώδια, δηλαδή Παρθένο, Λέοντα, Καρκίνο, Διδύμους, Ταύρο και Κριό. Σας υπενθυμίζω ότι ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 14 Ιουλίου και θα ορθοδρομήσει εκ νέου στις 7 Αυγούστου. Θα παραμείνει όμως στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι οι επικοινωνίες και οι συναλλαγές μας θα περιστραφούν γύρω από τους ίδιους τομείς από τους οποίους περιστρέφονται και όσο θα είναι ανάδρομος, χωρίς όμως να υπάρχει τόσο έντονα το στοιχείο των καθυστερήσεων, της ενάσχολησης με το παρελθόν ή της εμφάνισης εξαιρετικά δημιουργικών και ενθουσιωδών ιδεών.  

Εάν δεν είστε απολύτως σίγουροι σε ποιο ζώδιο ανήκετε, ελέγξτε τις ενδεικτικές ημερομηνίες που είναι σε παρένθεση δίπλα σε κάθε ζώδιο. Λάβετε όμως υπόψη σας και τα εξής δύο σημεία: 1) Εάν είστε γεννημένοι στο μεταίχμιο μεταξύ δύο ζωδίων (π.χ., 20 Απριλίου, που είναι το τέλος του Κριού και η αρχή του Ταύρου), ίσως να σας ήταν χρήσιμο να διαβάζατε και τα δύο ζώδια. 2) Επίσης, θα βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο να διαβάσετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας εφόσον το γνωρίζετε.


Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτέμβρη)

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, με την ανάδρομη πορεία του στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με μπόλικο παρασκήνιο, νοσοκομεία, φιλανθρωπία, και διαφυγή από την καθημερινότητα, θα φέρει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια μαζί όμως με ασυνήθιστα ενθουσιώδεις ιδέες και επικοινωνίες σε σχέση με τα παραπάνω.Για παράδειγμα, ίσως έχετε καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε επικοινωνίες σας με γιατρούς και νοσοκόμους, αλλά μπορεί επίσης να έχετε έναν ασυνήθιστο ενθουσιασμό για να δείξετε συμπόνοια στους συνανθρώπους σας και να ασχοληθείτε με κάποιο φιλανθρωπικό έργο. Πιθανές είναι οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις σε θέματα διακοπών και αδειών, καθώς και η προτίμηση να πάτε διακοπές σε μέρη που έχετε ξαναπάει στο παρελθόν. Επίσης, πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις σε επικοινωνίες και μεταφορές που συμβαίνουν στο παρασκήνιο και που δε σας επηρεάζουν ακόμη άμεσα. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως αποκτήσετε ένα εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για τρόπους διαφυγής από την καθημερινότητα όπως είναι η ενδοσκόπηση και ο διαλογισμός.


Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η διέλευση του ανάδρομου Ερμή από τον πρώτο σας ηλιακό οίκο, ο οποίος έχει να κάνει με εσάς τους ίδιους, το σώμα σας, την υγεία σας, την εξωτερική σας εμφάνιση και την προσωπική σας εξέλιξη, θα σηματοδοτήσει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά και ασυνήθιστα δημιουργικές και ενθουσιώδεις ιδέες σε σχέση με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά μπορεί και να αναπτύξετε ένα ιδιαιτέρως ενθουσιώδες ενδιαφέρον για τα ίδια θέματα. Επίσης, ίσως έχετε ασυνήθιστα δημιουργικές ιδέες για την προσωπική σας εξέλιξη, ενώ δεν είναι απίθανο να κληθείτε να δείξετε έναν ιδιαίτερο βαθμό διεκδικητικότητας με στόχο την αυτονομία σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε ένα εξαιρετικά ενθουσιώδες ενδιαφέρον  για να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε οι άλλοι να σας θαυμάσουν γι’ αυτές!


Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Με το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή από τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο, ο οποίος συνδέεται με το εισόδημά σας, τα προσωπικά σας αποκτήματα, την υλική σας ασφάλεια και την αυτο-εκτίμησή σας, ίσως παρουσιαστούν εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά συνάμα και εξαιρετικά ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες σε σχέση με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε θέματα που σχετίζονται με το μισθό σας ή με αγορές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Είναι επίσης πιθανό να έχετε εξαιρετικά δημιουργικές και θαρραλέες ιδέες σχετικά με το πώς να βγάλετε χρήματα, ενώ είναι εξίσου πιθανό να δείξετε έναν ασυνήθιστο βαθμό διεκδικητικότητας σε ό,τι έχει να κάνει με το εισόδημά σας και τις οικονομικές σας συναλλαγές. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε μια τάση να αντλείτε αυτο-εκτίμηση από την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με έναν εξαιρετικά ενθουσιώδη και ειλικρινή τρόπο.
  

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, με την ανάδρομη πορεία του από τον τρίτο σας ηλιακό οίκο, που σχετίζεται με μάθηση, επικοινωνία, κοντινά ταξίδια και σχέσεις με γείτονες και κοντινούς συγγενείς, όπως αδέρφια, ξαδέρφια, θείους και ανήψια, υπόσχεται εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά και ασυνήθιστα ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες σε σχέση με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, ίσως συναντήσετε καθυστερήσεις και παρανοήσεις στις επικοινωνίες, τις μεταφορές και τις εκπαιδευτικές σας δραστηριότητες, όπως επίσης και στις σχέσεις με γείτονες και συγγενείς. Μπορεί όμως να έχετε και ασυνήθιστα ειλικρινείς, ενθουσιώδεις ή ακόμη και δραματικές επαφές και επικοινωνίες με αυτά τα άτομα. Πιθανές είναι οι συναντήσεις και οι επαφές με παλιούς δασκάλους και συμμαθητές, όπως επίσης και τα ταξίδια σε μέρη που έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε είτε ότι το μυαλό σας λειτουργεί πιο αργά από ό,τι συνήθως είτε ότι παράγετε εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες!  


Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η διέλευση του ανάδρομου Ερμή από τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με γονείς (κυρίως τον πατέρα), οικογένεια, σπίτι και ιδιωτική ζωή, ίσως σηματοδοτήσει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά και ασυνήθιστα ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες σε σχέση με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, μπορεί να συναντήσετε καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε επικοινωνίες που σχετίζονται με την οικογένεια και τον πατέρα ειδικότερα ή σε αγορές που θέλετε να κάνετε για το σπίτι. Ίσως όμως να έχετε και ασυνήθιστα δημιουργικές ιδέες για το σπίτι σας ή μπορεί να βιώσετε ένα εξαιρετικά ενθουσιώδες ενδιαφέρον να μάθετε πράγματα για το παρελθόν σας και το γενεαλογικό σας δέντρο. Πιθανώς να δείξετε έναν ασυνήθιστο βαθμό θάρρους και ηγετικότητας σε επικοινωνίες και μεταφορές σχετικές με το σπίτι, την οικογένεια και τον πατέρα. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε μια τάση για αναζήτηση γαλήνης και ασφάλειας στη σιωπή ή ακόμη στην παραγωγή εξαιρετικά δημιουργικών ιδεών.     


Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή από τον πέμπτο σας ηλιακό οίκο, που σχετίζεται με φλερτ, παιδιά, ψυχαγωγία και αθλητισμό, υπόσχεται εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά συνάμα και ασυνήθιστα δημιουργικές και ενθουσιώδεις ιδέες και επικοινωνίες σε σχέση με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, ίσως συναντήσετε καθυστερήσεις και παρανοήσεις στις επικοινωνίες με τα παιδιά και τους ρομαντικούς συντρόφους σας ή στη διεξαγωγή των χόμπι σας και των αθλητικών σας δραστηριοτήτων. Μπορεί όμως να έχετε και ασυνήθιστα ειλικρινείς, ενθουσιώδεις ή ακόμη και δραματικές επικοινωνίες με τα παιδιά και τους ερωτικούς σας συντρόφους. Ίσως μάλιστα δείξετε ένα εξαιρετικά ενθουσιώδες ενδιαφέρον για να πάτε γυμναστήριο, να αθληθείτε, να διασκεδάσετε ή να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε ο,τιδήποτε σας ικανοποιεί. Πιθανές είναι επίσης οι συναντήσεις και οι επαφές με παλιά σας φλερτ. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε μια τάση να θέλετε να σας προσέξουν οι άλλοι για τις εξαιρετικά δημιουργικές σας ιδέες!

No comments:

Post a Comment