Tuesday 9 April 2013

Νέα Σελήνη στον Κριό: Ξεκινάμε δυναμικά!

Η αυριανή Νέα Σελήνη στον Κριό εγκαινιάζει τον κύκλο των εκλείψεων Απριλίου και Μαϊου και μας καλεί σε ένα δυναμικό, πρωτοπόρο και ενθουσιώδες ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα που θα πρέπει να συνδυάζει τις ανάγκες τόσο τις δικές μας όσο και των άλλων (σύνοδος Άρη-Αφροδίτης) και το κλειδί για να γίνει αυτό είναι η ειλικρίνεια, η όρεξη για δράση και η μαχητικότητα (Κριός). Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) ενώ ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) φαίνεται ότι καλούνται με ένταση να κάνουν κάποια νέα αρχή σχετικά με νευραλγικούς τομείς της ζωής τους (καριέρα, σπίτι, γάμος, σχέση με σύντροφο/σύζυγο και σχέσεις με γονείς).
 
Όμως, η απουσία/έλλειψη πλανητών σε σταθερά και γήινα ζώδια από το χάρτη της Νέας Σελήνης αποκαλύπτει ότι για το νέο ξεκίνημα που θα κάνουμε αυτές τις μέρες δεν έχουμε λάβει υπόψη πρακτικά εμπόδια και δυσκολίες που ίσως εμφανιστούν μπροστά μας σε δυο βδομάδες περίπου από τώρα. Αυτό μπορεί να σημάνει ότι το νέο ξεκίνημα δε θα είναι εύκολο να ριζώσει. Μόνη λύση είναι να μην το βάλουμε κάτω παρά τα εμπόδια που δεν είχαμε υπολογίσει και που θα συναντήσουμε σύντομα.

Τέλος, εκεί που νομίζαμε ότι ο Ερμής είχε ορθοδρομήσει, η Νέα αυτή Σελήνη γίνεται με Ερμή και Δία χωρίς βασικές όψεις και σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους (ο ένας στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος). Αυτό δείχνει ότι μάλλον υπάρχουν πολλές επικοινωνίες, μετακινήσεις και συναλλαγές που πρέπει να γίνουν, είτε με σκοπό το κέρδος (Δίας) είτε με σκοπό τη φιλανθρωπία (Ιχθύες), αλλά που πιθανώς να πέφτουν στο κενό ή να μας γίνονται έμμονη ιδέα (έλλειψη όψεων). Από αυτό επηρεάζονται πιο αρνητικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες). Εύχομαι σε όλους σας να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με αυτή τη Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment