Wednesday 28 March 2018

Πανσέληνος στον Άξονα Κριού-Ζυγού: Τους Ζυγούς Λύσατε!


Πραγματοποιείται στις 31 Μαρτίου 2018, στις 3:36μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα του Κριού-Ζυγού με τη Σελήνη στο διπλωματικό και αναποφάσιστο ζώδιο του Ζυγού και τον Ήλιο στο μαχητικό και αποφασιστικό ζώδιο του Κριού. Όπως, λοιπόν, συμβαίνει σε κάθε Πανσέληνο, έτσι και στην παρούσα καλούμαστε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ αντιθέτων. Στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει ανάγκη ισορροπίας μεταξύ ατομισμού (Κριός) και συνεργασίας (Ζυγός), αποφασιστικότητας (Κριός) και αναποφασιστικότητας (Ζυγός) καθώς και μεταξύ μαχητικότητας (Κριός) και διπλωματικότητας (Ζυγός).


Βέβαια, με τον Ερμή στον Κριό η ισορροπία φαίνεται να γέρνει ελαφρά προς τον πόλο του Κριού, άρα προς τον ατομισμό, την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα. Επιπλέον, η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάποια σημαντική ιδέα, συζήτηση ή διαπραγμάτευση που κάνει ευθεία αναφορά στις ημέρες γύρω από τις 15 Μαρτίου 2018 όταν ο Ερμής βρισκόταν στην ίδια θέση που βρίσκεται τώρα. Η σημαντική αυτή ιδέα ή συζήτηση φαίνεται να δίνει την ευκαιρία για κάποιου τύπου αναθεώρηση, η οποία μπαίνει σε τροχιά εφαρμογής μετά τις 15 Απριλίου οπότε ο Ερμής ορθοδρομεί για να δώσει πλήρως καρπούς κοντά στις αρχές Ιουνίου οπότε θα λαμβάνει χώρα η ανώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο άξονας της Πανσελήνου, όπου συμμετέχει κι ο Ερμής, τετραγωνίζεται από τον εκτός ορίων Άρη και τον Κρόνο δυσκολεύει αρκετά τις παραπάνω συζητήσεις. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο εκτός ορίων Άρης στον Αιγόκερω θέτει ως στόχο την επαγγελματική ελευθερία η οποία, όμως, περιορίζεται από την ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου με αποτέλεσμα απογοητεύσεις και ακυρωμένες επιθυμίες. Τέλος, με δεδομένο ότι η Αφροδίτη, χορηγός της Πανσελήνου, έχει μόλις μπει στον Ταύρο, στο ένα από τα δύο ζώδια της κυριαρχίας της, φαίνεται ότι σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει τη διακοπή δεσμών και συνεργασιών (Άρης-Κρόνος στην κορυφή ταυ-τετραγώνου με τον άξονα της Πανσελήνου)… Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο!

No comments:

Post a Comment