Saturday 26 October 2019

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Το Μεγαλείο της Ακρότητας!


Πραγματοποιείται στις 28 Οκτωβρίου 2019 στις 5:38πμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο συναισθηματικό, επίμονο και ακραίο ζώδιο του Σκορπιού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου, η τρέχουσα Νέα Σελήνη αφορά ζητήματα συναισθηματικά και ψυχολογικά τα οποία ενδέχεται να εκδηλωθούν με τρόπο ακραίο, ξαφνικό ή αστραπιαίο εξ αιτίας της εξαιρετικά στενής συμμετοχής του Ουρανού μέσω αντίθεσης. Στα ενδεχόμενα συγκαταλέγεται τόσο η απαλλαγή από συναισθηματικές εξαρτήσεις και ψυχολογικά αγκυλώματα όσο και η απελευθέρωση από βαλτωμένα αρνητικά συναισθήματα όπως μπορεί να είναι η ζήλια που έχει μετατραπεί σε φθόνο και η καχυποψία που έχει φτάσει στα όρια της παράνοιας.


Είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω εκφράζονται μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες και προκαλούν ακυρώσεις μαζί με παιχνίδια δύναμης και επιβολής (χορηγός Άρης στον Ζυγό σε τετράγωνα με Κρόνο και Πλούτωνα). Αν και δεν λείπει η επιθυμία για συνεργασία, διαπραγμάτευση και συνεννόηση (αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Άρη και σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης), η δράση του Ουρανού παραμένει αποσταθεροποιητική και απρόβλεπτη αφήνοντας ανοικτά τα ενδεχόμενα των χωρισμών ή των απομακρύνσεων.

Μάλιστα, το ανάδρομο τρίγωνο μάθησης μεταξύ Άρη, Κρόνου και Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις λόγω της δυσκολίας να μάθει κανείς να συμβιβάζει ακυρωμένες επιθυμίες με τη δύναμη της συγχώρεσης και της παράδοσης στις βουλές του σύμπαντος. Η λύση ίσως να βρίσκεται στην εξαιρετικά στενή ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Δία/Ποσειδώνα από τα Φώτα και τον Ουρανό, πράγμα που κάνει αναφορά σε πλούσια αποθέματα από τα οποία μπορεί κανείς να αντλήσει γενναιοδωρία ψυχής και ικανότητα συγχώρεσης για να ξεπεραστούν οι όποιες αποσταθεροποιητικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τέλος, ο Ερμής ετοιμάζεται να αναδρομήσει σε σύνοδο με την Αφροδίτη ωθώντας μας σε αναθεώρηση οικονομικών αποφάσεων που ελήφθησαν από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, καθώς και εξελίξεων σε σχέσεις και συνεργασίες που έλαβαν χώρα στο ίδιο διάστημα. Το αποτέλεσμα της αναθεώρησης θα φανεί μετά τις 7 Δεκεμβρίου 2019 οπότε ο Ερμής θα ξαναβρεθεί ορθόδρομος στην ίδια θέση. Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment