Sunday 16 January 2022

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω: «Ηλεκτροπληξία»…

 

Πραγματοποιείται στις 18 Ιανουαρίου 2022, στη 1:48πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, τον άξονα της ασφάλειας, της δομής και της ιεραρχίας. Αποτελεί την πρώτη πανσέληνο της χρονιάς και κορυφώνει τις διαδικασίες που ξεκίνησαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη της 2ας Ιανουαρίου 2022 κινώντας ζητήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, την υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια. Η όποια αίσθηση ασφάλειας και προβλεψιμότητας, όμως, μάλλον κάνει φτερά με δεδομένο ότι, ο Ουρανός ορθοδρομεί πάνω στη μοίρα της επόμενης ηλιακής έκλειψης (30/4/2022) και οι Δεσμοί της Σελήνης ενεργοποιούν την προηγούμενη σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου 2021. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός φορτισμένου και ηλεκτρισμένου κλίματος το οποίο κινείται στα όρια της «ηλεκτροπληξίας»!!

Μάλιστα, με τα Φώτα να ενεργοποιούν την απόλυτη πτώση και έξαρση του Άρη και τον ίδιο να είναι ήδη από τις 14 Ιανουαρίου εκτός ορίων, καταστάσεις και εξελίξεις «εκτροχιάζονται» θέτοντας επί τάπητος το ζήτημα της ανατροπής, της ανανέωσης και μαζί της ελευθερίας παρά τις όποιες συνέπειες (Άρης ενάμισι τετράγωνο Ουρανός) και παρά το καθεστώς φόβου ή απειλής που μπορεί να προωθείται από άτομα εξουσίας (Πλούτωνας σε συμμετοχή στον άξονα της Πανσελήνου). Επιπλέον, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι η ανατρεπτική δράση του Ουρανού, από τη μοίρα της επόμενης ηλιακής έκλειψης (30/4/2022) κατά την οποία ο Πλούτωνας θα αναδρομεί, ορίζει μια περίοδο τεσσάρων περίπου μηνών όπου οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχες και καταιγιστικές, τόσο για καλό όσο και για κακό. Συνεπώς, πολλοί από εμάς θα οδηγηθούμε σε ριζικές αλλαγές ως αποτέλεσμα της επιτακτικής ανάγκης για επιβίωση και αντιμετώπιση των εσωτερικών μας φόβων, εμμονών και δαιμόνων.

Η αρένα, φυσικά, όπου θα γίνει η εν λόγω αναμέτρηση είναι αυτή των σχέσεων, των συνεργασιών και της οικονομικής διαχείρισης, δεδομένης της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που ξεκίνησε την αναδρομή της με αρκετά πολεμική διάθεση (σε σύνοδο με Πλούτωνα) για να φέρει αποδόμηση και μεταρρύθμιση στον τομέα της (ενεργοποίηση τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού). Τέλος, με τον Ερμή να παραμένει και εκείνος ανάδρομος, υπάρχουν μια σειρά από εκκρεμότητες που απαιτούν την προσοχή μας και που θα μας απασχολήσουν για τις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες. Εσείς, άραγε, θα καταφέρετε να βρείτε μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μέσα σε έναν ομολογουμένως δύσκολο μήνα; (Δίας και Ποσειδώνας στους Ιχθύς, πρακτικά άνοπτοι)

 

No comments:

Post a Comment