Sunday 21 October 2018

Πανσέληνος στον Άξονα Ταύρου-Σκορπιού: Συναγερμός Ασφάλειας!


Πραγματοποιείται στις 24 Οκτωβρίου 2018, στις 19:45 με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, τον άξονα της επιβίωσης καθώς και της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας, με τη Σελήνη στο ζώδιο της έξαρσής της (Ταύρος) και τον Ήλιο στον Σκορπιό. Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και η παρούσα μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ αντίθετων δυνάμεων. Στην προκειμένη περίπτωση, με τη Σελήνη και τον Ουρανό σε σύνοδο απέναντι από τον Ήλιο και την Αφροδίτη, καλούμαστε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα εξής: από τη μία, ανάγκη για απαλλαγή από υλικούς περιορισμούς (Σελήνη-Ουρανός στον Ταύρο) και, από την άλλη, άντληση χαράς από τη σύναψη ασυνήθιστων σχέσεων που στοχεύουν στο συναισθηματικό βίωμα και μοίρασμα (Ήλιος-Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό).


Με δεδομένο ότι η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού βρίσκεται σε ζώδιο  Αφροδίτης, το πάνω χέρι το έχει η Αφροδίτη κι έτσι φαίνεται ότι η παρούσα Πανσέληνος μας ωθεί να δώσουμε περισσότερη αξία στο συναισθηματικό δέσιμο με τους άλλους βάζοντας πίσω την άντληση ασφάλειας από την ύλη. Αν και αυτό ενδέχεται να βιωθεί με αναστάτωση και διατάραξη της υλικής μας ασφάλειας και προβλεψιμότητας, η τήρηση κανόνων και ο αποτελεσματικός προγραμματισμός θα λειτουργήσουν βοηθητικά και εξισορροπητικά (Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέση σφήνας με τον άξονα της Πανσελήνου).   

Βεβαίως, η ανάδρομη Αφροδίτη τονίζει ότι υπάρχουν ζητήματα που αφορούν αξίες, σχέσεις και οικονομικές δοσοληψίες που εκκρεμούν τουλάχιστον από τα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου όταν η Αφροδίτη βρισκόταν στην ίδια θέση όπου βρίσκεται τώρα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι στην ίδια θέση θα ξαναβρεθεί ορθόδρομη στις 9 Δεκεμβρίου 2018 λίγο μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή ο οποίος τώρα είναι σε κρίσιμη μοίρα Δία και σε σύνοδο με τον ίδιο στον Σκορπιό, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα παραπάνω ζητήματα θα αργήσουν να επιλυθούν λόγω της ανάγκης για εξονυχιστικής εξέτασης μεγάλου όγκου πληροφοριών κρίσιμων για την περαιτέρω ανάπτυξή μας. Τόσο, όμως, η έμφαση στη σταθερή ποιότητα όσο και η σταθεροποιητική παρουσία του Κρόνου υπόσχονται υλοποίηση και ολοκλήρωση σχεδίων παρά τις όποιες καθυστερήσεις. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και απολαυστική Πανσέληνο!


No comments:

Post a Comment