Sunday 18 January 2015

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Άρωμα Ανατροπής και Αναθεώρησης



Πραγματοποιείται στις 20 Ιανουαρίου 2015 στις 3:13μμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο φιλικό, ειλικρινές αλλά και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή κουβαλάει μέσα της τον σπόρο για μια καινούρια αρχή σε εκείνον τον τομέα της ζωής μας όπου τυχαίνει να λαμβάνει χώρα. Η ιδέα της αλλαγής και της ανατροπής που φέρνει κάθε καινούρια αρχή εντείνεται τώρα γιατί η Νέα Σελήνη εντοπίζεται σε μηδενική μοίρα, δηλαδή σε μοίρα πολύ δυναμική, ενός ζωδίου που είναι από την φύση του ανατρεπτικό. Περισσότερο όμως από ολόφρεσκη καινούρια αρχή, η παρούσα Νέα Σελήνη έχει το άρωμα της αναθεώρησης με αφορμή γεγονότα και επιλογές που κορυφώθηκαν κοντά στην προηγούμενη Πανσέληνο (5 Ιανουαρίου 2015). Και αυτό γιατί η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται μόλις μια μέρα πριν την αναδρομή του Ερμή ο οποίος κατά την προηγούμενη Πανσέληνο βρισκόταν στην ίδια μοίρα που βρίσκεται τώρα η Νέα Σελήνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο.


Η επικείμενη αναδρομή του Ερμή μας εισάγει λοιπόν σε μια περίοδο εσωστρέφειας, ενδοσκόπησης και αναθεώρησης που φυσικά συνοδεύεται από τις γνωστές καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις για τις οποίες είναι διάσημες οι αναδρομές του  Ερμή. Η περίοδος της αναδρομής του θα λήξει στις 12 Φεβρουαρίου 2015 αλλά ο ίδιος θα ξαναβρεθεί στην ίδια μοίρα όπου είναι τώρα στις 3 Μαρτίου 2015.  Άρα, από τις 12 Φεβρουαρίου και μετά θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της παρούσας Νέας Σελήνης, καθώς θα μας δοθεί πια η ευκαιρία να εφαρμόσουμε τις απαιτούμενες αναθεωρήσεις οι οποίες θα έχουν φανεί ξεκάθαρα πια μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Επίσης, η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη και η αντίθεσή του με τον Δία αποκαλύπτει ότι οι αναθεωρήσεις είναι οικονομικές και συναισθηματικές (σύνοδος με Αφροδίτη) και θα πρέπει να βρουν την κατάλληλη ισορροπία (αντίθεση) μεταξύ προσωπικής ανάπτυξης (Δίας στον Λέοντα) και συλλογικών ιδεών, αξιών και συμφερόντων (σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Υδροχόο). Επιπλέον, αν και το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον παραδοσιακό χορηγό της Κρόνο φέρνει μια σχετική ευκολία στην υλοποίηση της καινούριας αρχής, τα τετράγωνα του Κρόνου με τον Άρη και τον Ποσειδώνα αποκαλύπτουν ότι τυχόν χαοτικές ενέργειες και πρωτοβουλίες παραίτησης (Άρης-Ποσειδώνας) θα σταθούν εμπόδια (τετράγωνο) στην υλοποίηση και οριοθέτηση (Κρόνος) της νέας αρχής (Νέα Σελήνη). Τέλος, το τετράγωνο του Ουρανού, σύγχρονου κυβερνήτη της Νέας Σελήνης, με τον Πλούτωνα αποκαλύπτει ότι η νέα ανατροπή που σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα συνοδευτεί από δυσκολίες (τετράγωνο) λόγω της ανάγκης για βαθιές αλλαγές που στόχο έχουν την εξυγίανση (Πλούτωνας). Σας ευχόμαστε καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment