Wednesday 4 May 2016

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Υλική Eύνοια και Kαλοπέραση!



Πραγματοποιείται στις 6 Μαΐου 2016 στις 10:29μμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο σταθερό, γήινο και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και η παρούσα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου μας όπου τυχαίνει να πέφτει. Στην προκειμένη περίπτωση, λόγω ζωδίου, το νέο ξεκίνημα σχετίζεται με θέματα υλικής και οικονομικής ασφάλειας καθώς και με θέματα απολαύσεων και καλοπέρασης. Βέβαια, αν και η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή σηματοδοτεί καθυστερήσεις λόγω πιθανών εκκρεμοτήτων οικονομικού περιεχομένου και όχι μόνο, όπως μαρτυρούν οι συνολικά πέντε ανάδρομοι πλανήτες, υπάρχει μια υπόσχεση για περισσότερη υλική εύνοια, οικονομική ασφάλεια και καλοπέραση χάρη στο μεγάλο τρίγωνο στη γη στο οποίο συμμετέχει η πολυαστρία Νέας Σελήνης-Ερμή με Δία και Πλούτωνα. 

Βασική προϋπόθεση είναι να μπορεί κανείς να μεταμορφώσει (Πλούτωνας) τον τρόπο που σκέφτεται (Ερμής) και που οραματίζεται τη ζωή (Δίας). Μάλιστα, επειδή τόσο ο Ερμής βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα Δία όσο και η Αφροδίτη, χορηγός της Νέας Σελήνης, σε κρίσιμη μοίρα Ερμή, επικοινωνίες (Ερμής) για βελτίωση (Δίας) σχέσεων και οικονομικών (Αφροδίτη) αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη Νέα Σελήνη καθώς δίνεται η αίσθηση ότι από τις επικοινωνίες αυτές κρίνονται πολλά για το – άμεσο τουλάχιστον – μέλλον.

Άλλωστε, η κατώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή που γίνεται ακριβείας στις 9 Μαΐου αποκαλύπτει ότι γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο διεξάγονται σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις οικονομικού περιεχομένου οι οποίες θα ανοίξουν έναν νέο κύκλο οικονομικής ασφάλειας που θα δώσει καρπούς από τις 7 Ιουλίου 2016 και μετά, οπότε λαμβάνει χώρα η ανώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή, αλλά κυρίως από τις 7 Αυγούστου 2016 και μετά, οπότε ο Δίας απελευθερώνεται από τη σκιά του. Η σύνδεση του κύκλου Ηλίου-Ερμή με αυτόν του Δία προκύπτει από το ότι η κατώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή στις 9 Μαΐου γίνεται σχεδόν ταυτόχρονα με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία κατόπιν τετράμηνης αναδρομής σε ζώδιο του Ερμή (Παρθένος). Τέλος, παρά το ότι ακόμα φαίνεται να υπάρχει μεγάλη και ενδεχομένως άσκοπη κινητικότητα λόγω πολλών εμποδίων στα οποία σκοντάφτει η ικανοποίηση ονείρων (Δίας σε μεταβλητό Ταυ-Τετράγωνο με Κρόνο-Ποσειδώνα, και τον Κρόνο στην κορυφή), σε αυτή τη Νέα Σελήνη υπάρχει τουλάχιστον μια διέξοδος η οποία να παρέχει κάποιες απολαύσεις και οικονομικά οφέλη, όπως υποδεικνύει η Αφροδίτη από θέση σφήνας ως προς την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα. Ευχόμαστε, λοιπόν, να απολαύσετε τη Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment