Saturday 16 February 2019

Πανσέληνος στον Άξονα Παρθένου-Ιχθύων: Ουδείς Άτρωτος!


Πραγματοποιείται στις 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 5:53μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, τον άξονα της υπηρεσίας και της προσφοράς. Κορυφώνονται, λοιπόν, σχετικά ζητήματα και βγάζουν στο φως εκκρεμότητες, όπως μαρτυρά ο Ερμής, χορηγός της Πανσελήνου, από φάση σκιάς λίγο πριν την επικείμενη αναδρομή του που ξεκινά στις 5 Μαρτίου. Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, όμως, θα είναι ευθέως ανάλογη της προσπάθειας για εξεύρεση κατάλληλης ισορροπίας μεταξύ τάξης (Παρθένος) και χάους (Ιχθύες), ρεαλισμού (Παρθένος) και φαντασίας (Ιχθύες), καθώς και μεταξύ εργασίας (Παρθένος) και απόδρασης (Ιχθύες).


Με τρεις πλανήτες (Ήλιο, Ερμή και Ποσειδώνα) στο ζώδιο των Ιχθύων και τον Ποσειδώνα στην απόλυτη πτώση του Ερμή είναι ξεκάθαρο ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του χάους, της φαντασίας και της απόδρασης. Αν, ωστόσο, μπορέσει κανείς να βάλει σειρά και τάξη τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, υπάρχει η υπόσχεση της επιτυχίας αρκεί να αποφευχθούν τάσεις εκδικητικότητας. Αυτό αποκαλύπτει η σύνοδος της Σελήνης με τον βασιλικό απλανή Regulus.

Βοηθητική θα είναι η στόχευση στη ρουτίνα και την προβλεψιμότητα με οικειοθελή τήρηση κανόνων που να αφήνει όμως κάποιο χώρο για ελευθερία δράσης (ενάμισι τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου και σύνοδος Άρη στον Ταύρο με Ουρανό από θέση σφήνας με τον άξονα της Πανσελήνου). Επιπλέον, τα συγκλίνοντα εξάγωνα του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα δώσουν ευκαιρίες για τιθάσευση του μυαλού και προγραμματισμό παρά το χάος!

Τέλος, το γεγονός ότι η επικείμενη αναδρομή του Ερμή θα ξεκινήσει από την αναιρετική των Ιχθύων αποκαλύπτει ότι η κορύφωση που φέρνει η τρέχουσα Πανσέληνος προοιωνίζεται την ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου ιδεών, συμφωνιών και διαπραγματεύσεων. Σε συνδυασμό με την πολύ πρόσφατη επανείσοδο του Χείρωνα στον Κριό και την επικείμενη επανείσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, το κλείσιμο του παραπάνω κύκλου θα ταράξει τη γαλήνη θυμίζοντάς μας ότι κανείς δεν είναι άτρωτος… Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο!

No comments:

Post a Comment