Monday 29 July 2019

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Ο Πόνος Πέρασε…


Πραγματοποιείται την 1η Αυγούστου 2019, στις 6:11πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο δραματικό, εντυπωσιακό και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί σε μία καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου μας όπου τυχαίνει να πέφτει. Ωστόσο, περισσότερο από καινούργια αρχή η παρούσα Νέα Σελήνη μοιάζει να δημιουργεί ένα αίσθημα επείγοντος για γρήγορη τακτοποίηση σημαντικών εκκρεμοτήτων που δημιουργήθηκαν όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος τις ημέρες γύρω από τη σεληνιακή έκλειψη της 17ης Ιουλίου 2019. Αυτό φαίνεται να είναι το μήνυμα του ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε κρίσιμη μοίρα Ερμή με τον Ερμή να βρίσκεται στάσιμος προς ορθόδρομος ακριβώς στη μοίρα της προαναφερθείσας σεληνιακής έκλειψης.


Δεδομένης και της κρισιμότητας της μοίρας αυτής (κρίσιμη μοίρα Άρη), θα λέγαμε ότι επικρατεί έντονη ανασφάλεια λόγω εκκρεμοτήτων σε επικοινωνίες και μετακινήσεις που ίσως διεξάγονται πιο αργά από το επιθυμητό. Ωστόσο, με την ταυτόχρονη παρουσία τεσσάρων πλανητών στον Λέοντα (Ήλιος-Σελήνη-Αφροδίτη-Άρης), η Νέα Σελήνη δίνει την ευκαιρία για ψυχαγωγία και σταδιακή απαλλαγή από ανασφάλειες μαζί με επιστροφή της αισιοδοξίας (συγκλίνον τρίγωνο Φώτων με Δία, Άρης = Ερμής/Δίας).

Βασική προϋπόθεση, όμως, για την επιστροφή της αισιοδοξίας είναι η καινούργια αρχή να επιτρέπει την εξυγίανση και τη μεταμόρφωση (Δίας =  Σελήνη/Πλούτωνας = Ήλιος/Πλούτωνας), ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να θυσιαστεί μέρος της υλικής μας ασφάλειας (Πλούτωνας σε σύνοδο με Κρόνο-Νότιο Δεσμό). Άλλωστε, με Χείρωνα και Ουρανό σε αποκλίνουσες όψεις τριγώνου και τετραγώνου, αντιστοίχως, με τα Φώτα, φαίνεται να έχουν ήδη κλείσει πληγές που προκλήθηκαν από ξαφνικές εξελίξεις μέσα στον Ιούλιο. Και με τον Ποσειδώνα από θέση σφήνας στην αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, η φαντασία και ο οραματισμός θα επιτρέψει στο μυαλό να ξεφύγει από τυχόν εμμονές

Ο πόνος πέρασε, λοιπόν – μένει τώρα να προχωρήσει κανείς μπροστά επιτρέποντας στη φαντασία και το πνεύμα συγχώρεσης να τον καθοδηγήσει. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment