Sunday 3 October 2021

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Η Ανάδυση του Εσωτερικού Χρυσού

 

Πραγματοποιείται στις 6 Οκτωβρίου 2021, στις 2:05μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο αρμονικό, διπλωματικό και συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή μας ωθεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου ευνοούνται ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις, συνεργασίες και νομικές υποθέσεις. Με την Αφροδίτη, χορηγό της Νέας Σελήνης, σε αναιρετική θέση, όμως, και με πλειάδα ανάδρομων πλανητών αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που, αν δεν λυθούν, μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στο τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Άλλωστε, η Αφροδίτη ενεργοποιεί την επερχόμενη σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πλούτωνας ορθοδρομεί μετά από πέντε μήνες, αποκαλύπτεται το αίσθημα επείγοντος για ριζική αναθεώρηση του τρόπου που τα σχετιζόμενα ή συνεργαζόμενα μέρη σκέφτονται για τη μεταξύ τους σχέση.

Βασικός λόγος για την αναθεώρηση θα είναι η ανάγκη για αμοιβαίους συμβιβασμούς και ευφυείς λύσεις που να επιτρέπουν το βίωμα περισσότερης ελευθερίας (Νέα Σελήνη σε ιδιομοιρίας χιαστό με Ουρανό). Κάθε φορά, βέβαια, που «ξυπνάει» ο Πλούτωνας, καλό είναι να θυμάται κανείς ότι μαζί ξυπνούν πάθη, πόθοι, ακατανίκητες επιθυμίες και παιχνίδια δύναμης που μπορεί να βγάλουν τον χειρότερο εαυτό σε κάποιον. Ωστόσο, μια πιο εποικοδομητική διαχείριση των έντονα πλουτώνιων ενεργειών αυτής της Νέας Σελήνης είναι να προβεί κανείς σε εσωτερική εξυγίανση και μεταμόρφωση ώστε να αναγεννηθεί και, ως άλλος αλχημιστής, να αποστάξει μέσα από τη «χοάνη» του το «χρυσό» που κρύβει μέσα του και να το προσφέρει στις σχέσεις και τις συνεργασίες του.

Με δεδομένο ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ιδιομοιρίας σύνοδο με τον Άρη ανοίγοντας καινούργιο κύκλο Ήλιου-Άρη, αντιλαμβανόμαστε ότι η εσωτερική εξυγίανση θα είναι μια αργή διαδικασία με ορίζοντα διετίας. Τα πρώτα αποτελέσματα θα έχουν φανεί, όμως, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου καθώς, μαζί με τον κύκλο Ήλιου-Άρη, ξεκινάει σύντομα και νέος κύκλος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται στα τέλη του επόμενου μήνα. Εσείς άραγε, ποιο κομμάτι του εαυτού σας θα ξεκινήσετε να εξυγιαίνετε σε αυτή τη Νέα Σελήνη ώστε να το προσφέρετε στους άλλους εξαγνισμένο και καθάριο;

No comments:

Post a Comment