Friday 17 August 2012

Νέα Σελήνη στις 17 Αυγούστου: Η μεγαλειότητα της αυτονομίας, της δημιουργικότητας και του φλερτ!


Στις 17 Αυγούστου και ώρα 18.57 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην 25η μοίρα του Λέοντα. Όπως έχω ήδη ξαναγράψει στο παρελθόν, αυτό που συμβαίνει σε κάθε Νέα Σελήνη είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης και άρα η ένωση του Πνεύματος και της Ψυχής. Η ένωση αυτή γονιμοποιεί την Ψυχή με καινούριες ιδέες που παρέχει το Πνεύμα και γι’ αυτό μια Νέα Σελήνη είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή. Δεδομένου του ότι αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται με τον Ερμή στην ίδια θέση όπου βρισκόταν στις αρχές αλλά και στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, η Νέα Σελήνη του Αυγούστου ξαναφέρνει στο φως ιδέες που είχαν συζητηθεί τότε αλλά που δεν υλοποιήθηκαν για διάφορους λόγους. Το καινούριο φεγγαράκι, λοιπόν, θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια είχαν παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των – αναθεωρημένων πλέον –  ιδεών μας.


Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σε ένα σταθερό ζώδιο, αυτό του Λέοντα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ιδέες και τα σχέδιά μας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Προς επίρρωση τούτου, το εξάγωνο που θα κάνει η Νέα Σελήνη με τη σύνοδο Άρη/Κρόνου θα μας δώσει την ευκαιρία να βάλουμε μπρος τα σχέδιά μας ενεργώντας με πρόγραμμα, πειθαρχία και υπευθυνότητα. Μάλιστα, ο Ποσειδώνας σε θέση τριγώνου με τη σύνοδο Άρη/Κρόνου θα καταστήσει εύκολη τη γρήγορη υλοποίηση των ονείρων και των οραμάτων μας: προσοχή λοιπόν στο τι ακριβώς θα ευχηθείτε με αυτό το καινούριο φεγγαράκι γιατί μπορεί και να πραγματοποιηθεί!! 

Λόγω του ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοείται ιδιαιτέρως η υλοποίηση ιδεών και οραμάτων που έχουν σαν στόχο την αυτονόμησή μας αλλά και την ανάδειξη της μοναδικότητάς μας. Η Νέα αυτή Σελήνη μας καλεί, λοιπόν, να προαγάγουμε τους εαυτούς μας με σκοπό οι άλλοι να μας θαυμάσουν και να μας αγαπήσουν. Έτσι, κάθε λογής δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η καλλιτεχνία, το θέατρο, η διακόσμηση και η μόδα, είναι πολύ ευνοημένες από τη Νέα αυτή Σελήνη στο Λέοντα, όπως άλλωστε είναι και κάθε δραστηριότητα που μας επιτρέπει να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας, χωρίς απαραιτήτως να είναι καλλιτεχνικής φύσεως. Η ύψιστη δημιουργικότητα είναι άλλωστε η τεκνοποίηση, στην οποία ίσως επιδοθούν πολλοί με αυτή τη Νέα Σελήνη! Εξίσου ευνοημένες από τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι δραστηριότητες όπως ο έρωτας, το φλερτ και η διασκέδαση καθώς μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τη μοναδικότητά μας και να αγαπηθούμε γι’ αυτήν. Άλλωστε είμαστε σε περίοδο διακοπών κι έτσι για πολλούς από εμάς η καλοπέραση και ο έρωτας ίσως μετατραπούν σε τρόπους διαφυγής από την πραγματικότητα, κάτι που μας υπενθυμίζει ο Ποσειδώνας που θα είναι σε (ανοικτή) αντίθεση με τη Νέα Σελήνη. 

Απαιτείται όμως προσοχή σε νέες ερωτικές γνωριμίες που ίσως κάνουμε υπό το φως της Νέας Σελήνης στο Λέοντα, γιατί αυτό το καινούριο φεγγάρι πραγματοποιείται με την Αφροδίτη να κονταροχτυπιέται με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Αν, λοιπόν, γνωρίσουμε κάποιον ή κάποια και μας συνεπάρει το πάθος νομίζοντας ότι έχουμε βρει τον άνθρωπο της ζωής μας, ας περιμένουμε μερικές εβδομάδες, γιατί όσο γρήγορα ανάψει το πάθος μας τώρα, άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να σβήσει μετά από λίγο καιρό… Ακόμη περισσότερη προσοχή για όσους από εμάς είμαστε ήδη δεσμευμένοι όταν κάνουμε αυτή τη νέα γνωριμία, δεδομένου του ότι η σύνοδος Άρη/Κρόνου, που μάλιστα κυβερνάται από την Αφροδίτη, δε θα μας συγχωρήσει καμία, μα καμία, ατασθαλία... Απαιτείται προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών μας, γιατί θα είναι εύκολο αυτές τις μέρες να ξοδέψουμε με φρενήρεις ρυθμούς και μετά να αναρωτιόμαστε πού στο καλό πήγε το κομπόδεμά μας… Το ξόδεμα όμως μπορεί να έρθει και εξαναγκαστικά με τη μορφή κλοπής ή διάρρηξης, γι’ αυτό και συνιστάται ακόμη περισσότερη εγρήγορση από ό,τι συνήθως… 

Τα ζώδια που επηρεάζονται ιδιαιτέρως από τις αρνητικές όψεις της Αφροδίτης είναι η πολύπαθη ομάδα του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι). Όσοι γεννήθηκαν γύρω στα τέλη των μηνών Μαρτίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου επηρεάζονται πολύ περισσότερο όπως επίσης και όσοι έχουν πλανήτες στην 7η, 8η και 9η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να φέρει εντάσεις ή κούραση σε Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών καθώς και σε όσους έχουν πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των ίδιων ζωδίων. Οι περισσότερο ευνοημένοι του ζωδιακού από τη Νέα Σελήνη φαίνεται να είναι όσοι γεννήθηκαν κοντά στις τελευταίες ημέρες του Λέοντα, του Τοξότη και των Διδύμων ή όσοι έχουν πλανήτες γύρω από την 25η μοίρα των ίδιων ζωδίων. Από τη μεριά μου σας εύχομαι η Νέα Σελήνη να σας επιτρέψει να αυτονομηθείτε, να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να περάσετε καλά φλερτάροντας, παίζοντας ή διασκεδάζοντας!                    

No comments:

Post a Comment