Thursday 2 June 2016

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Τα Αγαθά Κόποις Κτώνται!



Πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου 2016 στις 5:59πμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο ανάλαφρο, εύστροφο και φιλοπερίεργο ζώδιο των Διδύμων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου το καινούργιο αυτό ξεκίνημα μπορεί να σχετίζεται με εκπαιδευτικές, συγγραφικές και εμπορικές δραστηριότητες καθώς και με σύντομες μετακινήσεις και μέσα επικοινωνίας. Αξιοσημείωτη είναι, βεβαίως, η ιδιομοιρίας σύνοδος που κάνει η Νέα Σελήνη με την Αφροδίτη, η οποία συνεπάγεται κάποια οικονομική επένδυση στις παραπάνω δραστηριότητες, π.χ. αγορά ενός αυτοκινήτου, ενός κινητού ή ενός βιβλίου ή εγγραφή σε κάποιο μάθημα ή σεμινάριο. Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγεί και η αμοιβαία υποδοχή της Αφροδίτης με τον Ερμή (η Αφροδίτη σε ζώδιο Ερμή και ο Ερμής σε ζώδιο Αφροδίτης), τον πλανήτη που κυβερνά τους Διδύμους και που σχετίζεται με επικοινωνία, μάθηση, συγγραφή και μετακίνηση.


Μάλιστα, ο Ερμής στον Ταύρο βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα Δία και συμμετέχει σε μεγάλο τρίγωνο με Δία και Πλούτωνα, το οποίο μεταφράζεται ως κρίσιμες αποφάσεις για βελτίωση των υλικών μας αγαθών και εμβάθυνση της ικανότητάς μας για υλικές απολαύσεις. Επιπλέον, λόγω της αμοιβαίας υποδοχής του ταυρίσιου Ερμή με την Αφροδίτη η βελτίωση μπορεί να αφορά και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις φέρνοντας μια νέα και πιο παιχνιδιάρικη πνοή σε αυτές – εξάλλου, ο Άρης παραμένει ανάδρομος στον Σκορπιό, άρα η εισαγωγή καινούργιων συναισθηματικών πρωτοβουλιών δεν ενδείκνυται. Αντ’ αυτού, η επιστροφή παλαιών εραστών και συντρόφων είναι αρκετά πιο πιθανή.

Ωστόσο, η συμμετοχή της Νέας Σελήνης και της Αφροδίτης σε μεταβλητό μεγάλο σταυρό με Δία-Κρόνο-Ποσειδώνα φέρνει αρκετή αναβλητικότητα, ρευστότητα και έλλειψη στοχοκατεύθυνσης με πιθανό αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα της δράσης μας σε σχέση με όλα τα παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, εμπόδια και συνακόλουθα αισθήματα ανικανοποίητου μαζί όμως με πολλή όρεξη για δράση ώστε να επιτευχθεί η υπέρβαση των εμποδίων ενδέχεται να παρατηρηθούν λόγω της σύγκρουσης των ιδανικών και των ονείρων μας με την πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, μια κάποια προσγείωση στην πραγματικότητα απαιτείται εάν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη. Τέλος, ο Βόρειος Δεσμός Σελήνης είναι σε κρίσιμη μοίρα Κρόνου και σε σύνοδο με Δία υπενθυμίζοντάς μας ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» παρά τις όποιες σχετικές ανασφάλειες μας γεννά αυτό. Σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment