Sunday 26 March 2017

Νέα Σελήνη στον Κριό: Ένα Νέος Μακροπρόθεσμος Κύκλος Αρχίζει!



Πραγματοποιείται στις 28 Μαρτίου 2017 στις 5:57πμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο ενθουσιώδες, παρορμητικό και πρωτοποριακό ζώδιο του Κριού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που συμβαίνει στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού και αμέσως μετά από κατώτερη σύνοδο Ηλίου-Αφροδίτης. Ένας σπόρος, λοιπόν, φυτεύεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη που ανοίγει έναν νέο κύκλο διάρκειας 19 μηνών τουλάχιστον. Το αποκορύφωμα του κύκλου έρχεται στις 9 Ιανουαρίου 2018 μετά το οποίο αρχίζει να δρέπει κανείς τους καρπούς των νέων σχέσεων, συνεργασιών και οικονομικών συμφωνιών που συνάπτονται τώρα.


Επιπλέον, η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Άρη με τον Άρη στον Ταύρο φαίνεται να προσβλέπει σε ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και μακροβιότητα. Άλλωστε, κατά την ανώτερη σύνοδο Ηλίου-Αφροδίτης που θα γίνει στον Αιγόκερω με τον χορηγό Κρόνο σε αρχικές μοίρες του ίδιου ζωδίου, η μακροβιότητα αναδεικνύεται σε σημαντικό στόχο, αρκεί να είναι κανείς πρόθυμος/η να αφήσει την καινούργια αυτή σχέση, συνεργασία ή οικονομική συμφωνία να του αλλάξει άρδην τη ζωή, όπως μαρτυρά η εμπλοκή του Πλούτωνα στην ανώτερη σύνοδο Ηλίου-Αφροδίτης.  

Μάλιστα, στην παρούσα Νέα Σελήνη ο Πλούτωνας βρίσκεται στην κορυφή Ταυ-Τετραγώνου με συμμετοχή Δία, από τη μία, και Ερμή-Ουρανού, από την άλλη. Φαίνεται, λοιπόν, ο νέος κύκλος που ξεκινά τώρα να παράγει μεγάλη κινητοποίηση και ανάγκη για δράση που οδηγεί μακροπρόθεσμα σε ριζική αλλαγή σκέψης, ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας. Ωστόσο, η παραγόμενη νοητική ένταση είναι μεγάλη, ενώ πιθανός είναι ο πειρασμός να κυνηγήσει κανείς την τύχη του με δόλια μέσα. Τέλος, ο νέος αυτός κύκλος αφορά σε μεγάλο βαθμό ομαδικές κινήσεις και πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο τη θεραπεία πληγών και τη βελτίωση των κακώς κειμένων, όπως μαρτυρά η ενεργοποίηση των μεσοδιαστημάτων Δία/Χείρωνα, Πλούτωνα/Χείρωνα και Άρη/Βόρειου Δεσμού από τον Ήλιο και τη Σελήνη. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment