Friday 14 June 2019

Πανσέληνος στον Άξονα Διδύμων-Τοξότη: Η Τελευταία Πριν τις Εκλείψεις…


Πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2019, στις 11:30πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον διανοητικό άξονα Διδύμων-Τοξότη, με τον Ήλιο στους Διδύμους και τη Σελήνη στον Τοξότη. Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή κορυφώνει διαδικασίες που ξεκινούσαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη (3 Ιουνίου) και μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ αντιθετικών δυνάμεων. Επιπλέον, η τρέχουσα Πανσέληνος αποτελεί την τελευταία πριν την επικείμενη περίοδο εκλείψεων που ξεκινά με την ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου 2019. Υπάρχει, λοιπόν, αυξημένο άγχος για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων ώστε να κλείσουν ή να ανοίξουν σημαντικά κεφάλαια μέσα στον Ιούλιο στις ζωές πολλών ανθρώπων.


Στην προκειμένη περίπτωση, η Πανσέληνος κορυφώνει το κλίμα ρευστότητας που είχε ξεκινήσει με την προηγούμενη Νέα Σελήνη και θέτει διλήμματα αναφορικά με το μέγεθος της εμβέλειας που θα θέλαμε να έχουν οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις μας. Έτσι, κοντινές και μακρινές μετακινήσεις και ταξίδια καθώς και επικοινωνίες ή συμφωνίες με κοντινά και μακρινά πρόσωπα θα είναι ανάμεσα στα διλήμματα της Πανσελήνου και θα προκαλέσουν σχετικό άγχος.

Σε αυτόν τον κυκεώνα των επικοινωνιών και των μετακινήσεων η κύρια πηγή άγχους φαίνεται να είναι η αναζήτηση συναισθηματικής ασφάλειας μέσα σε συνθήκες επαπειλούμενης υλικής ασφάλειας (Ερμής-Άρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με Κρόνο-Πλούτωνα-Νότιο Δεσμό Σελήνης). Ταυτόχρονα, η αναζήτηση της νομιμότητας δεν μοιάζει να φέρνει τη ζητούμενη συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία (Δίας στον Τοξότη σε χιαστό με Ερμή στον Καρκίνο, χορηγό Ήλιου). Διέξοδο, ωστόσο, αποτελεί η χαλαρότητα, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα, όσο κι αν αυτή λειτουργεί σε βάρος της νομιμότητας (Ποσειδώνας στην κορυφή σφήνας σε τετράγωνο με Δία)…

Τέλος, οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές δεν ευοδώνονται ακόμα αλλά υπόσχονται επιτυχία στο εγγύς μέλλον αρκεί να υπάρχει ηθική ακεραιότητα (άνοπτη Αφροδίτη σε σύνοδο με απλανή Αλντεμπαράν). Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο που να σας εξοπλίσει με ικανότητα διαπραγμάτευσης για τις απαιτητικές εκλείψεις που έρχονται!

No comments:

Post a Comment