Thursday 30 May 2019

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Κλίμα Ρευστότητας!


Πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου 2019, στη 1:01μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο αέρινο, επικοινωνιακό και ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η καινούργια αρχή αφορά ζητήματα μάθησης, επικοινωνίας και μετακινήσεων και μας ωθεί να αναπτύξουμε τη διαπραγματευτική μας ικανότητα και να γίνουμε πιο ευέλικτοι. Με τον χορηγό της Ερμή εκτός ορίων και άνοπτο, τα ζητήματα αυτά φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα πρωτότυπο και ασυνήθιστο και να μας γίνονται ταυτόχρονα εμμονή


Μάλιστα, με δεδομένο ότι η Νέα Σελήνη συμμετέχει σε συγκλίνον μεταβλητό Ταυ-Τετράγωνο με τον Δία απέναντι και τον Ποσειδώνα στην κορυφή, η καινούργια αρχή προϋποθέτει μεγάλη ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής σε συνεχώς μεταβαλλόμενες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Επικρατεί, θα λέγαμε, ένα γενικότερο κλίμα ρευστότητας όπου η ασάφεια, η διαφυγή και το χάος έχουν την τιμητική τους (Ποσειδώνας στην κορυφή)! Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι πέντε πλανήτες είναι ταυτόχρονα σε θέση (Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος και Ποσειδώνας) κι έτσι μοιάζει με αυτή τη Νέα Σελήνη τα πράγματα να έρχονται σταδιακά στη «θέση» τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να πάει κανείς «μέσω Λαμίας»!

Από τις πιο στενές όψεις του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης είναι το εξάγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα με τον πρώτο σε στενή σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό Σελήνης. Το εξάγωνο αυτό δίνει ευκαιρίες υλοποίησης ιδανικών και ονείρων αρκεί να είναι κανείς διατεθειμένος να αφήσει πίσω του τους κανόνες, τον προγραμματισμό και τη ζώνη (υλικής) ασφάλειας του Κρόνου. Άλλωστε, αν υπάρχει κάτι που μας εξελίσσει παραπάνω σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι η επιδίωξη συναισθηματικής ασφάλειας και η ανάληψη ασυνήθιστων πρωτοβουλιών που να έχουν ως γνώμονα την επίδειξη στοργής και φροντίδας προς τους άλλους  (Άρης εκτός ορίων σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο). Με τον τρόπο αυτό θα είναι ευκολότερη η αποδοχή της όποιας σύγχυσης ή του όποιου κλίματος ρευστότητας (Άρης-Ποσειδώνας τρίγωνο). Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!  

No comments:

Post a Comment