Sunday 16 August 2020

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Δύσκολα Μαθήματα προ των Πυλών…

Πραγματοποιείται στις 19 Αυγούστου 2020 στις 5:41πμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο δημιουργικό και δραματικό ζώδιο του Λέοντα. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή στον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η καινούργια αυτή αρχή αφορά σε ζητήματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας αλλά και σωτηρίας, καθώς το ιπποτικό ζώδιο του Λέοντα συνδέεται άμεσα με την υπεράσπιση και προστασία των αδυνάτων. Με το ανάδρομο τρίγωνο μάθησης στο οποίο συμμετέχει η Νέα Σελήνη με τον Άρη και τον Κρόνο αντιλαμβανόμαστε ότι ξεκινάει μία περίοδος όπου απαιτείται να πάρει κανείς κάποια δύσκολα μαθήματα. Αυτά σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης του χρόνου και της ενέργειάς του ώστε, από τη μία, να ικανοποιήσει τη δημιουργικότητά του και να ψυχαγωγηθεί, αλλά, από την άλλη, να συνδράμει κοντινά ή συγγενικά άτομα που ίσως χρειάζονται τη βοήθειά του (Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή).

Επιπλέον, η ανώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή υποδηλώνει ότι αυτά τα δύσκολα μαθήματα κάνουν αναφορά σε συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις που έγιναν τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου με την προηγούμενη κατώτερη σύνοδο Ηλίου-Ερμή. Άρα, σημαντική πρόοδος στην εμπέδωση αυτών των δύσκολων μαθημάτων θα έχει έρθει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου οπότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κατώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άρης, λόγω της επικείμενης αναδρομής του, θα ξαναβρεθεί στην ίδια θέση, σε τετράγωνο με Κρόνο, τόσο στις αρχές Οκτωβρίου όσο και στα τέλη Δεκεμβρίου, προμηνύει ότι εκείνες οι περίοδοι θα είναι κομβικές από την άποψη του να εμπεδώσει κανείς το δύσκολο μάθημα του πώς να διαχειρίζεται την ακύρωση επιθυμιών, την καθυστέρηση στην επίτευξη στόχων και τον περιορισμό στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του.

Τέλος, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δίνει αναπάντεχες ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη και απολαύσεις αλλά θα χρειαστεί προσοχή στην οικονομική διαχείριση καθώς το τέλος του μηνός δημιουργεί άγχος λόγω πολλαπλών και σημαντικών οφειλών ή χρεών για τα οποία, όμως, υπάρχει κάποια διέξοδος διαφυγής (Αφροδίτη σε συγκλίνουσα αντίθεση με την πολυαστρία Δία-Πλούτωνα-Κρόνου που θα μετατραπεί σε σφήνα με κορυφή τον Ποσειδώνα). Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια όσο το δυνατόν καλή Νέα Σελήνη και καλό υπόλοιπο διακοπών!

  

No comments:

Post a Comment