Tuesday 21 January 2020

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Ελευθερία και Πρωτοπορία!


Πραγματοποιείται στις 24 Ιανουαρίου 2020, στις 11:41μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο ανατρεπτικό, καινοτόμο και φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς και μάλιστα ακολουθεί τη σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου, η οποία είχε μια καταιγιστική και απρόβλεπτη επιρροή ειδικά σε θέματα δομής, ιεραρχίας και ασφάλειας. Χωρίς να σημαίνει ότι παύουν τα απρόοπτα με αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι σαφές ότι αυτά αποτελούν κυρίως παρελθόν, όπως αποκαλύπτει το αποκλίνον τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό. Μάλιστα, με όλους τους πλανήτες ορθόδρομους – κάτι σχετικά σπάνιο μέσα στη χρονιά – οι εξελίξεις επιταχύνονται και επιτρέπεται η αποσυμφόρηση μιας σειράς θεμάτων.


Έτσι, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φαίνεται να πνέει νέος αέρας στις ζωές πολλών, ειδικά σε θέματα που αφορούν την ανάγκη για καινοτομία και ελευθερία. Σε ένα γενικότερο επίπεδο, τα θέματα που τώρα ξεμπλοκάρουν μπορεί να είναι κοινωνικά, πολιτικά, επιστημονικά και τεχνολογικά. Μάλιστα, πρωτότυπες ιδέες και νέες δίοδοι επικοινωνίας επιτρέπουν περισσότερη ελευθερία στη δράση ώστε η φωνή κάποιου να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, όπως μαρτυρά το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη. Ωστόσο, η Αφροδίτη, σε σκληρές όψεις τόσο με τον Ερμή όσο και με τον Άρη, συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνοντας μαζί κάποια εμπόδια λόγω ασαφειών και σύγχυσης σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές συναλλαγές. Επιπλέον, το ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στη μοίρα όπου θα αναδρομήσει ο Ερμής στις 17 Φεβρουαρίου αποκαλύπτει ότι με τη Νέα Σελήνη σταδιακά δημιουργούνται οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες θα τακτοποιηθούν εντός του Μαρτίου.

Τέλος, η στενή ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Ερμή/Κρόνου από τα Φώτα μιλάει για νέες επαγγελματικές ή σημαντικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις και υπογραφή συμβολαίων που υπόσχονται βαθιά οφέλη αρκεί κανείς να είναι έτοιμος για ριζική αλλαγή (Πλούτωνας = Σελήνη/Δίας = Ήλιος/Δίας). Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment