Tuesday 7 January 2020

Σεληνιακή Έκλειψη στον Άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω: Έλλειψη Δομής και Ασφάλειας…


Πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου 2020, στις 9:21μμ με συντεταγμένες Αθήνας, η πρώτη έκλειψη της χρονιάς! Πρόκειται για σεληνιακή έκλειψη και ακολουθεί την ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου 2019 οδηγώντας σε μια αρχική ολοκλήρωση σημαντικών διαδικασιών που ξεκίνησαν κοντά σε εκείνες τις ημέρες. Επειδή πρόκειται για σεληνιακή έκλειψη, φαίνεται τώρα να κλείνει ή να ανοίγει κάποιο σημαντικό κεφάλαιο που αφορά το σπίτι, την καθημερινότητα και την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή μας καθώς και τη σχέση μας με σημαντικά γυναικεία πρόσωπα όπως η μητέρα, η σύζυγος ή η σύντροφος. Ο άξονας Καρκίνου-Αιγόκερω όπου λαμβάνει χώρα η έκλειψη μιλάει για θέματα δομής, ιεραρχίας και ασφάλειας κι έτσι δεν αποκλείεται η έκλειψη να βιωθεί ως έλλειψη σε σχέση με αυτά τα θέματα στο σπίτι και την οικογενειακή μας ζωή ή αναφορικά με τα σημαντικά γυναικεία πρόσωπα που αναφέραμε.


Επιπλέον, η ανώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Αιγόκερω αποκαλύπτει ότι οι διαδικασίες που τώρα κορυφώνονται θα δώσουν περαιτέρω αποτελέσματα μέσα στους δύο επόμενους μήνες. Η εκτός ορίων κίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω δείχνει επίσης ότι θα χρειαστεί να σκεφτεί κανείς με πρωτοποριακό ή ασυνήθιστο τρόπο εάν επιθυμεί να δει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Βέβαια, τόσο η σκληρή και ακριβείας ενεργοποίηση της έκλειψης από τον Άρη όσο και η ταυτόχρονη ορθοδρόμηση του Ουρανού στη μοίρα της απόλυτης έξαρσης της Σελήνης μιλάει για ξαφνικές και ενδεχομένως βίαιες ή επικίνδυνες ενέργειες που διαταράσσουν την υλική ασφάλεια πολλών ανθρώπων, δημιουργώντας μια εμμονή γύρω από θέματα συλλογικών αξιών και σχέσεων (Αφροδίτη στον Υδροχόο άνοπτη σε αμοιβαία υποδοχή με Ουρανό).

Άλλωστε, σε κοσμικό επίπεδο η ταυτόχρονη σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα ανοίγει μαζί έναν πολυετή κύκλο κατά τον οποίο θα μας απασχολήσουν σοβαρές και βαθιές αλλαγές λόγω της πιθανώς ριζικής αναθεώρησης της σχέσης μας με την υλική ασφάλεια και την ίδια την πραγματικότητα. Η τρέχουσα περιβαλλοντική καταστροφή στην Αυστραλία είναι ενδεικτική του τι έχει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα στα επόμενα χρόνια – δεν είναι, φυσικά, τυχαίο ότι η αστροχαρτογεωγραφία της παρούσας έκλειψης δείχνει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να ανατέλλουν στη νοτιοανατολική Αυστραλία, εκεί ακριβώς όπου η φωτιά επιτελεί το καταστροφικό της έργο…

Αν και προς το παρόν η ελπίδα φαίνεται να είναι κάπως «πνιγμένη» λόγω της συνόδου του Δία με τον Νότιο Δεσμό Σελήνης, φως στο τούνελ θα δώσει προς το παρόν η ικανότητα προστασίας και κατανόησης και του ανοίγματος της αγκαλιάς μας σε όσους το έχουν ανάγκη (Σελήνη στον Καρκίνο χορηγός Βόρειου Δεσμού) φροντίζοντας να αξιοποιήσουμε απαραίτητες δεξιότητες οργάνωσης και στοχοθεσίας για το μέλλον (Νότιος Δεσμός Αιγόκερω). Ευχόμαστε η έκλειψη αυτή να σας αφήσει όσο πιο «αλώβητους» γίνεται γιατί είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτό το ωροσκόπιο που να ευνοούν την ασφάλεια και τον εφησυχασμό!

No comments:

Post a Comment