Thursday 29 September 2016

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αέρας Αισιοδοξίας!



Πραγματοποιείται την 1η Οκτωβρίου 2016 στις 3:11 τα ξημερώματα με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο διπλωματικό, αρμονικό και συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή υποδηλώνει την ανάγκη για μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η καινούργια αρχή αφορά άμεσα σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες φαίνεται να ανανεώνονται και να γίνονται πιο αισιόδοξες χάρη στη σύνοδο με τον Δία. Μαζί με την ανανέωση και την αισιοδοξία έρχεται και η διάθεση για οραματισμό ενός καλύτερου μέλλοντος. Μάλιστα, το εξάγωνο που δέχεται η Νέα Σελήνη από τον Κρόνο δίνει την ευκαιρία για ρεαλιστική αντιμετώπιση της καινούργιας αρχής. Με άλλα λόγια, η διάθεση για οραματισμό που φέρνει η Νέα Σελήνη έχει τη δυνατότητα να υποστηριχτεί από την πραγματικότητα.  
  

Φυσικά, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος μόνο με ροδοπέταλα όπως θα ήθελε το τρίγωνο που κάνει η Αφροδίτη, χορηγός της Νέας Σελήνης, με τον Ποσειδώνα. Ο λόγος σχετίζεται με το ότι η Νέα Σελήνη δέχεται όψεις τετραγώνου από τον Άρη και τον Πλούτωνα.  Βέβαια, το τετράγωνο με τον Άρη είναι αποκλίνον το οποίο σημαίνει ότι τυχόν εντάσεις και καβγάδες έχουν ήδη περάσει αλλά το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ο οποίος προσφάτως ορθοδρόμησε, είναι συγκλίνον.

Προκειμένου, λοιπόν, να πνεύσει αυτός ο αέρας αισιοδοξίας και ανανέωσης σε σχέσεις και συνεργασίες, θα χρειαστεί να γίνουν άμεσα κάποιες βαθιές τομές. Οι εν λόγω τομές φαίνεται να έχουν συζητηθεί τόσο κατά τα μέσα Αυγούστου όσο και κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου όταν ο Ερμής σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα βρισκόταν στην ίδια μοίρα όπου βρίσκεται τώρα. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα υποδηλώνει εσωτερικές συγκρούσεις και εντάσεις λόγω αδυναμίας μετακίνησης ή άρθρωσης λόγου. Όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι ικανό να βοηθήσει με την ωραιοποίηση των πραγμάτων και την απάλυνση των όποιων αρνητικών σκέψεων αναδυθούν. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!   

No comments:

Post a Comment