Tuesday 29 March 2022

Νέα Σελήνη στον Κριό: Μπαίνει η Άνοιξη!

 

Πραγματοποιείται την 1η Απριλίου 2022, στις 9:24πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο πύρινο, μαχητικό και παρορμητικό ζώδιο του Κριού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Στην προκειμένη περίπτωση, λόγω ζωδίου, ευνοούνται γενικώς τα καινούργια ξεκινήματα – ειδικότερα, εκείνα που σχετίζονται με προσωπικές επιθυμίες και επιδιώξεις. Μάλιστα, με όλους τους πλανήτες να παραμένουν σε ορθή τροχιά μέχρι τα τέλη του μήνα, δίνεται το πράσινο φως ώστε να εισαχθούν καινούργιες ιδέες, συνθήκες και καταστάσεις σε πολλά επίπεδα.

Οτιδήποτε, λοιπόν, ξεκινάει με αυτόν τον σεληνιακό κύκλο χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, ορμητικότητα και αίσθημα επείγοντος και απαιτεί δέσμευση και αφοσίωση ώστε να ολοκληρωθεί (Άρης, χορηγός Νέας Σελήνης, σε σύνοδο με Κρόνο) παρά τυχόν απρόοπτα (ημιεξάγωνο Νέας Σελήνη με Ουρανό) και παρά τυχόν αντικειμενικά εμπόδια που αφορούν υλικά, πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα (ημιτετράγωνο Νέας Σελήνης με Αφροδίτη).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ευνοούνται ομαδικές πρωτοβουλίες και δράσεις που δίνουν βαρύνουσα αξία στην ισότητα, την ελευθερία και την αδελφοσύνη (Άρης, χορηγός Νέας Σελήνης, σε σύνοδο με Κρόνο και Αφροδίτη) ακόμα κι αν το απόλυτο ιδανικό μοιάζει άπιαστο (Δίας-Ποσειδώνας σε ημιεξάγωνο με Άρη-Κρόνο).

Τέλος, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε στενή σύνοδο με Ερμή και Χείρωνα. Αυτή η όψη δίνει έμφαση στην ανάγκη να θεραπευτούν κακώς κείμενα στον τρόπο που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε και τονίζει, επιπλέον, την ανάγκη να στηθούν γέφυρες επικοινωνίας ώστε, παρά τις δυσκολίες, να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία εκεί που λείπει... (Νέα Σελήνη σε ημιτετράγωνο με Αφροδίτη)

No comments:

Post a Comment