Monday 9 July 2012

Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε σχέση με το Ζώδιό μας: Μέρος 1ο


Στο προηγούμενό μου άρθρο εξήγησα πώς ο επικείμενος ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σηματοδοτήσει εντυπωσιακές καθυστερήσεις σε συνδυασμό με ασυνήθιστα δημιουργικές ιδέες. Γι’ αυτό και στο παρόν άρθρο καθώς και στο επόμενο θα αναλύσω πώς το κάθε ζώδιο αναμένεται να εκφράσει τις ενέργειες του ανάδρομου Ερμή. Σύμφωνα με την παράδοση του ιστολογίου μου όπου οι προβλέψεις των ζωδίων ξεκινούν από τους Ιχθύς για να τερματίσουν στον Κριό, το παρόν άρθρο θα καλύψει Ιχθύς, Υδροχόο, Αιγόκερω, Τοξότη, Σκορπιό και Ζυγό, ενώ το επόμενο θα καλύψει τα υπόλοιπα ζώδια. Σας υπενθυμίζω ότι ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 14 Ιουλίου και θα ορθοδρομήσει εκ νέου στις 7 Αυγούστου. Θα παραμείνει όμως στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι οι επικοινωνίες και οι συναλλαγές μας θα περιστραφούν γύρω από τους ίδιους τομείς από τους οποίους περιστρέφονται και όσο θα είναι ανάδρομος, χωρίς όμως να υπάρχει το ίδιο έντονα το στοιχείο των καθυστερήσεων, της ενάσχολησης με το παρελθόν ή της εμφάνισης εξαιρετικά δημιουργικών ιδεών. 


Εάν δεν είστε απολύτως σίγουροι σε ποιο ζώδιο ανήκετε, ελέγξτε τις ενδεικτικές ημερομηνίες που είναι σε παρένθεση δίπλα σε κάθε ζώδιο. Λάβετε όμως υπόψη σας και τα εξής δύο σημεία: 1) Εάν είστε γεννημένοι στο μεταίχμιο μεταξύ δύο ζωδίων (π.χ., 20 Απριλίου, που είναι το τέλος του Κριού και η αρχή του Ταύρου), ίσως να σας ήταν χρήσιμο να διαβάζατε και τα δύο ζώδια. 2) Επίσης, θα βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο να διαβάσετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας εφόσον το γνωρίζετε, ώστε να έχετε μια πιο σφαιρική ενημέρωση.


Ιχθύες (19 Φλεβάρη – 20 Μάρτη)

Ο ανάδρομος Ερμής με το πέρασμά του από τον έκτο ηλιακό σας οίκο, ο οποίος σχετίζεται με εργασία, υγεία, καθημερινότητα, συναδέλφους και προϊσταμένους, θα σηματοδοτήσει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά και ασυνήθιστα ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες σε σχέση με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, ίσως έχετε καθυστερήσεις ή παρανοήσεις στις επικοινωνίες σας με συναδέλφους και προϊσταμένους, αλλά μπορεί επίσης να έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες στη δουλειά σας ή στην εκτέλεση των καθημερινών σας υποχρεώσεων. Ίσως μάλιστα κληθείτε να επιδείξετε έναν ασυνήθιστο βαθμό ηγετικότητας και διεκδικητικότητας στη δουλειά. Πιθανές είναι επίσης οι συναντήσεις και οι επαφές με παλιούς συναδέλφους ή προϊσταμένους. Σε ψυχολογικό επίπεδο, πιθανή ανησυχία και άγχος σχετικά με καθυστερήσεις/παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σας, τις μεταφορές σας και τις εμπορικές σας συναλλαγές μπορεί να σας προκαλέσουν προβληματάκια υγείας ή μια κάποια φυσική αδυναμία.


Υδροχόος (20 Γενάρη – 18 Φλεβάρη)

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια μαζί όμως με ασυνήθιστα ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα του έβδομου ηλιακού σας οίκου, δηλαδή με σχέσεις και συνεργασίες, το γάμο σας αλλά και τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Για παράδειγμα, ίσως έχετε καθυστερήσεις ή παρανοήσεις στις επικοινωνίες σας με το έτερον ήμισυ, με συνεργάτες και με πελάτες σας, αλλά μπορεί να έχετε και ιδιαζόντως ειλικρινείς και ενθουσιώδεις επικοινωνίες με τα ίδια άτομα. Ίσως μάλιστα κληθείτε να επιδείξετε έναν ασυνήθιστο βαθμό διεκδικητικότητας στο γάμο ή σε μια συνεργασία σας. Πιθανές είναι οι συναντήσεις και οι επαφές με πρώην συντρόφους ή με παλιούς συνεργάτες. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε μια ασυνήθιστη τάση να δώσετε σημασία στις απόψεις και τις ιδέες σημαντικών άλλων στη ζωή σας, με αποτέλεσμα είτε να τους θαυμάσετε είτε να τους κατσαδιάσετε!
  

Αιγόκερως (22 Δεκέμβρη – 19 Γενάρη)

Με το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο, που έχει να κάνει με ερωτικούς συντρόφους αλλά και με κληρονομιές και δοσοληψίες με τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικές, περιμένετε εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά και ασυνήθιστα ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες σχετικά με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, ίσως έχετε καθυστερήσεις ή παρανοήσεις στις επικοινωνίες σας με τραπεζίτες, εφοριακούς και ασφαλιστές. Μπορεί όμως να έχετε και ιδιαιτέρως δημιουργικές ιδέες σχετικά με το πώς να δανειστείτε λεφτά ή με το πώς να τακτοποιήσετε χρέη και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες που να σχετίζονται ίσως και με κάποια κληρονομιά. Μια παρεξήγηση με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πιθανή, αλλά το ίδιο πιθανές είναι και  οι ασυνήθιστα ειλικρινείς και παθιάρικες επικοινωνίες μαζί του.  Εξίσου πιθανές είναι οι συναντήσεις και οι επαφές με πρώην ερωτικούς συντρόφους. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε μια ασυνήθιστα ενθουσιώδη τάση για ενδοσκόπηση και αυτο-ανάλυση.


Τοξότης (22 Νοέμβρη – 21 Δεκέμβρη)

Η διέλευση του ανάδρομου Ερμή από τον ένατο ηλιακό σας οίκο, ο οποίος σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, τα μακρινά ταξίδια, το εξωτερικό και τις σχέσεις με μακρινούς συγγενείς και πεθερικά, θα σηματοδοτήσει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά και ασυνήθιστα δημιουργικές και ενθουσιώδεις ιδέες και επικοινωνίες σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα. Για παράδειγμα, ίσως έχετε καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σχετικά με κάποιο μακρινό ταξίδι που ετοιμάζετε ή στις επικοινωνίες σας με μακρινούς συγγενείς, πεθερικά, καθηγητές, φοιτητές και ξένους. Μπορεί όμως να έχετε και ασυνήθιστα ειλικρινείς και ενθουσιώδεις επικοινωνίες με τα ίδια άτομα. Επίσης, ίσως κληθείτε να επιδείξετε έναν εξαιρετικό βαθμό διεκδικητικότητας σε νομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν τις σπουδές σας. Πιθανές είναι και οι συναντήσεις με παλιούς καθηγητές και συμφοιτητές. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να αναζητήσετε το νόημα της ζωής και να φιλοσοφήσετε.


Σκορπιός (24 Οκτώβρη – 21 Νοέμβρη)

Ο ανάδρομος Ερμής με το πέρασμά του από τον δέκατο ηλιακό σας οίκο, που έχει να κάνει με γονείς (ειδικά τη μητέρα), καριέρα και εργοδότες, θα σας φέρει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια αλλά και ασυνήθιστα ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες σε σχέση με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, ίσως έχετε καθυστερήσεις ή παρανοήσεις στις επικοινωνίες σας με τους γονείς σας και το αφεντικό σας, αλλά μπορεί να έχετε και εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες για το πώς να εξελίξετε την καριέρα σας. Ίσως μάλιστα κληθείτε να επιδείξετε έναν ασυνήθιστο βαθμό ηγετικότητας και διεκδικητικότητας στην καριέρα. Πιθανές είναι επίσης οι συναντήσεις και οι επαφές με πρώην αφεντικά σας, αλλά εξίσου πιθανή είναι και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που αφορούν τη σχέση με τους γονείς σας και ειδικά με τη μητέρα. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε μια τάση να αναγνωριστείτε για τις ασυνήθιστα δημιουργικές σας ιδέες.


Ζυγός (23 Σεπτέμβρη – 23 Οκτώβρη)

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει εντυπωσιακές καθυστερήσεις και εμπόδια μαζί όμως με ασυνήθιστα ενθουσιώδεις και δημιουργικές ιδέες και επικοινωνίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα του ενδέκατου ηλιακού σας οίκου, ο οποίος έχει να κάνει με τους φίλους σας, την κοινωνική σας ζωή και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Για παράδειγμα, ίσως έχετε καθυστερήσεις ή παρανοήσεις στις επικοινωνίες σας με φίλους, αλλά ίσως έχετε και εξαιρετικά δημιουργικές και ενθουσιώδεις ιδέες που να αφορούν στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Είναι επίσης πιθανό να πάρετε προαγωγή κατόπιν μιας εξαιρετικά γενναιόδωρης και ενθουσιώδους σύστασης από τρίτους, αλλά μπορεί και να κληθείτε να επιδείξετε έναν ασυνήθιστο βαθμό ηγετικότητας σε κάποια ομάδα ή οργάνωση που ίσως ανήκετε. Πιθανές είναι οι συναντήσεις και οι επαφές με παλιούς φίλους. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως παρατηρήσετε ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον να υπαχθείτε σε παρέες, ομάδες και οργανώσεις που να μοιράζονται τα δικά σας οράματα.
.

3 comments:

  1. Λόγω ανάδρομου Ερμή ξεκινήσατε την ανάλυση απ'το τελευταίο ζώδιο (Ιχθύς) :))

    ReplyDelete
  2. Ακριβώς! Υπάρχει όμως κι άλλος λόγος. Έχω γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή κι έτσι έχω δημιουργήσει αυτή την παράδοση στο ιστολόγιό μου ανεξαρτήτως του αν κάνω προβλέψεις για ανάδρομη πορεία του Ερμή!

    ReplyDelete
  3. Πραγματικά πρώτη φορά το βλέπω!
    Δεν πιστεύω να ξεκινάς το διάβασμα της εφημερίδας απ'τις τελευταίες σελίδες:))

    ReplyDelete