Tuesday 23 February 2021

Πανσέληνος στον Άξονα Παρθένου-Ιχθύων: Ενεργοποίηση Σεληνιακής Έκλειψης 19ης Νοεμβρίου 2021

Πραγματοποιείται στις 27 Φεβρουαρίου 2021, στις 10:17πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, τον άξονα της υπηρεσίας και της αφοσίωσης σε κάτι ανώτερο. Ακολουθεί τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο για την οποία γράφαμε ότι σήμαινε την ώρα της Γυναίκας και της Ανθρωπότητας, πράγμα που η Πανσέληνος φωτίζει πλήρως. Άλλωστε, η Αφροδίτη έχει μόλις εισέλθει στους Ιχθύς συμβολίζοντας τη λύτρωση του Θηλυκού και την απόδοση αξίας στη συμπόνια, τη σωτηρία και τη φιλανθρωπία. Μαζί δίνεται η δυνατότητα σε πολλούς να ανακαλύψουν τη δύναμη της γυναικείας παρουσίας στη ζωή τους, είτε αυτή λέγεται μητέρα είτε αδερφή είτε σύζυγος/σύντροφος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με αυτή την Πανσέληνο ξεκινάει μία δίμηνη περίοδος όπου όλοι οι πλανήτες είναι ορθόδρομοι, δίνοντας το πράσινο φως και επιταχύνοντας πολλές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα. Φαίνεται, μάλιστα, ότι εξευρίσκονται λύσεις και τακτοποιούνται εκκρεμότητες που μπορεί να υπήρχαν από τα μέσα Γενάρη, όταν ο Ερμής βρισκόταν στην ίδια θέση όπου βρίσκεται τώρα. Μάλιστα, το ότι ο Ερμής αφήνει πίσω του τον Κρόνο για να συναντήσει τον Δία αποκαλύπτει ότι φεύγει κάποιο βάρος για να έρθει σταδιακά περισσότερη αισιοδοξία και ελαφράδα, η οποία είναι μάλλον θαμμένη (έλλειψη φωτιάς στο ωροσκόπιο της Πανσελήνου).

Δεν ξεχνάμε, φυσικά, ότι η Πανσέληνος τελείται σε συνθήκες αποδόμησης που συμβολίζει το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού και το οποίο ενεργοποιεί ο άξονας της Πανσελήνου με συμμετοχή Χείρωνα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η αποκορύφωση της ανάγκης για τάξη και εργασία, που χαρακτηρίζει τη Σελήνη στην Παρθένο, γίνεται μέσα από απαραίτητους συμβιβασμούς που δημιουργούν χάος και εντάσεις αλλά και ευκαιρίες για εναλλακτική εκτέλεση των εργασιακών καθηκόντων. Ο Ουρανός μας υπενθυμίζει ότι με λίγες δόσεις «τρέλας» η εκτόνωση των όποιων εντάσεων είναι σχεδόν εγγυημένη!

Τέλος, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα υπόσχεται δράσεις και κινήσεις «χειρουργικής ακρίβειας» ενεργοποιώντας μαζί τη σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου 2021. Άρα, η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σηματοδοτεί μαζί και το σταδιακό κλείσιμο ή άνοιγμα ενός πολύ σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή μας, ειδικά σε επίπεδο οικογενείας, σπιτιού και οικιακής ζωής ή καθημερινότητας, το οποίο κεφάλαιο μπορεί να μας απασχολήσει μέχρι τον Νοέμβριο.

Τι δράσεις, λοιπόν, είστε έτοιμοι να αναλάβετε με αυτή την Πανσέληνο; Ο Άρης-Πλούτωνας λέει ότι αν δεν είστε έτοιμοι να πάτε σε βάθος και να δράσετε με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, τότε καλύτερα να απέχετε!

Για περισσότερες πληροφορίες για την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων ακούστε το σχετικό podcast «Το Ταξίδι του Ήρωα» όπου ο Βαγγέλης Πετρίτσης PhD και η Μαριάννα Χρυσικάκου σχολιάζουν, μεταξύ άλλων, την Πανσέληνο μέσα από ένα πρίσμα αυτογνωσιακό και αυτοθεραπευτικό.

 

No comments:

Post a Comment