Tuesday 3 August 2021

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αλλαγή Σχεδίων!

Πραγματοποιείται στις 8 Αυγούστου 2021, στις 4:50μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο πύρινο, δημιουργικό και εντυπωσιακό ζώδιο του Λέοντα. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί σε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου, ευνοούνται ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με τη δημιουργικότητα και την ατομική έκφραση και προβολή καθώς και με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση. Και όλα αυτά ενώ φαίνεται να έχει προηγηθεί μια γενικότερη αποδόμηση, διάλυση ή ξαφνική αλλαγή σχεδίων που έχει αφήσει πολλούς άναυδους (αποκλίνουσα ενεργοποίηση τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού από τα Φώτα).

Βέβαια, η συγκλίνουσα σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή προοιωνίζει τη δυνατότητα συζήτησης ή διαπραγμάτευσης ώστε να εξευρεθούν κατάλληλες συμβιβαστικές λύσεις που να δώσουν ευκαιρίες για μεταμορφωτικές αποδράσεις (Ερμής στην κορυφή Yod με Ποσειδώνα-Πλούτωνα). Παρά, όμως, την βαθιά αξία που αποδίδεται στις αποδράσεις αυτό το διάστημα (αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διευκολύνεται από Πλούτωνα), θα χρειαστεί κανείς να λάβει υπόψιν τα εμπόδια που η Νέα Σελήνη φέρνει σε επικοινωνίες, συνεννοήσεις και μετακινήσεις (Φώτα = Ερμής/Κρόνος). Άλλωστε, η ταυτόχρονη παρουσία Αφροδίτης και Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, με τον Άρη μάλιστα να είναι άνοπτος, μας υπενθυμίζει ότι εργασιακές υποχρεώσεις ή οικονομικοί και πρακτικοί περιορισμοί αφαιρούν σημαντικά από την ξενοιασιά και ανεμελιά που θα έφερνε κανονικά μια λιονταρίσια Νέα Σελήνη.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποια από τα σχέδιά μας δεν ευοδώνονται με τον τρόπο που θα θέλαμε, ενώ άλλα σχέδια μπορεί να ματαιώνονται ή να μετατίθενται για μετά τις 16 του μηνός, οπότε εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, διευκολύνοντας τις απολαύσεις και την αναζωογόνηση των σχέσεων. Αν, λοιπόν, καταφέρετε μέσα σε αυτές τις ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες να κάνετε διακοπές και να αποδράσετε από την καθημερινότητα, καλό είναι να θεωρήσετε τους εαυτούς σας πολύ τυχερούς!

No comments:

Post a Comment