Sunday 13 February 2022

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου: Άδραξε την Μέρα!

 

Πραγματοποιείται στις 16 Φεβρουαρίου 2022, στις 6:56μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, τον άξονα της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας. Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και η παρούσα κορυφώνει διαδικασίες που ξεκινούσαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη. Στην προκειμένη περίπτωση, κορυφώνονται διαδικασίες που ξεκινούσαν με τη Νέα Σελήνη της 1ης Φεβρουαρίου, η οποία μιλούσε για εκ βάθρων αναθεωρήσεις και ανατροπές καθώς και για εισαγωγή του καινούργιου χάρη σε λύσεις και ευκαιρίες που παρέχει το εξάγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες.  

Άρα, η τρέχουσα Πανσέληνος μας καλεί να αδράξουμε αυτές τις ευκαιρίες οι οποίες χαρίζουν, αν μη τι άλλο, περισσότερη ελευθερία και ικανότητα για διάνοιξη καινούργιων οριζόντων χάρη και στη δημιουργικότητα και πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου όπου λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος. Άλλωστε, ο Άρης έχει επιστρέψει εντός ορίων και ο Ερμής έχει επανέλθει σε ορθή φορά από το ζώδιο του Υδροχόου συμβάλλοντας και εκείνοι στην ομαλοποίηση δράσεων και κινήσεων ώστε να ανοίξουμε καινούργιους ορίζοντες μετά από μια περίοδο εκκρεμοτήτων, καθυστερήσεων και αναβολών.  Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο μεγάλο όνειρο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά (Ερμής = Δίας/Ποσειδώνας) επιτρέποντας μαζί κάποιου είδους επανεκκίνηση ή ανανέωση σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών με τον νέο κύκλο Αφροδίτης-Άρη που ξεκινάει τώρα.

Φυσικά, οι απαιτητικές όψεις χιαστού και ημιεξαγώνου που σχηματίζει ο άξονας της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα αποκαλύπτει τις δύσκολες προσαρμογές και ριζικές αλλαγές που απαιτεί η εισαγωγή του καινούργιου αλλά, «αν δεν σπάσει κανείς αυγά, ομελέτα δεν φτιάχνει». Δεν ξεχνάμε, επίσης, ότι μαζί ενεργοποιείται η σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου 2021 φορτίζοντας τα συναισθήματα και δημιουργώντας έντονη ανάγκη για δράση, ειδικά σε θέματα σπιτιού, οικογενείας και καθημερινότητας. Έξτρα προσοχή απαιτείται σε «κεφάλια» που δεν είχαν πέσει με την προηγούμενη έκλειψη (Βόρειος Δεσμός σε σύνοδο με Αλγκόλ) – τόσο ο θάνατος ενός ακόμα πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας (Χρήστος Σαρτζετάκης) όσο και η διαγραφή του δημάρχου της Σπάρτης από τη Νέα Δημοκρατία και η συνοδός παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σεληνιακού κύκλου είναι άκρως ενδεικτικές της αποκαθήλωσης προσώπων από θέσεις εξουσίας ή κύρους. Εσείς άραγε, σε τι αποκαθηλώσεις προσώπων ή ιδεών που ασκούν εξουσία επάνω σας θα προβείτε;

No comments:

Post a Comment