Sunday 10 February 2013

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων!



Στις 10 Φεβρουαρίου και ώρα 9:20 το πρωί πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην 21η μοίρα του Υδροχόου. Αν και σε κάθε Νέα Σελήνη ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας, η παρούσα Νέα Σελήνη φαίνεται να λειτουργεί αρκετά διαφορετικά. Και πώς να μην ήταν έτσι αφού γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου που είναι το ζώδιο της διαφορετικότητας και της πρωτοτυπίας; Το ένα στοιχείο που μαρτυρεί διαφορετικότητα είναι ότι αυτή η Νέα Σελήνη δε δέχεται καμία βασική όψη από κανέναν πλανήτη. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η καινούρια αρχή που επιθυμούμε να κάνουμε δεν μπορεί ακόμη να υλοποιηθεί. Άρα, αντί να δούμε εξωτερικά γεγονότα να συμβαίνουν, μάλλον θα δώσουμε έμφαση στην εσωτερική ανάπτυξη και στην ωρίμανση των ιδεών που θέλουμε να θέσουμε σε εφαρμογή στο κοντινό μέλλον. Το δεύτερο στοιχείο που μαρτυρεί την πρωτοτυπία αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι πραγματοποιείται με τον Ερμή στους Ιχθύς να έχει ήδη μπει στη σκιά του. Αυτό σημαίνει ότι ο Ερμής προετοιμάζεται για την αναδρομή του (που θα αρχίσει στις 23 Φεβρουαρίου) και βρίσκεται στην ίδια μοίρα όπου θα βρίσκεται όταν πλέον ορθοδρομήσει στις 17 Μαρτίου. Έτσι λοιπόν αυτή η Νέα Σελήνη αντί για καινούρια αρχή φαίνεται να υπόσχεται τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν, που όμως θα ολοκληρωθεί μετά τις 17 Μαρτίου.


Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο χορηγείται τόσο από τον Κρόνο όσο και από τον Ουρανό. Εξέταση των όψεων που κάνουν αυτοί οι δύο πλανήτες θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα γιατί η Νέα αυτή Σελήνη θα φέρει περισσότερο εσωτερική ωρίμανση παρά εξωτερικά γεγονότα. Από τη μία, ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας υπενθυμίζει ότι έχουν συμβεί ριζικές αλλαγές που χρειαζόμαστε χρόνο για να τις χωνέψουμε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βρούμε την εσωτερική δύναμη για να ανταπεξέλθουμε και στις νέες ριζικές αλλαγές που υπόσχεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα στο κοντινό μέλλον... Από την άλλη, ο Κρόνος σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη μιλάει για οικονομικούς περιορισμούς και δυσκολίες που φυσικά ελαττώνουν τις κοινωνικές συναναστροφές. Ευτυχώς, η Αφροδίτη δέχεται και όψη τριγώνου από τον γενναιόδωρο Δία, κάτι που φέρνει και μια νότα αισιοδοξίας για τα οικονομικά θέματα και τις κοινωνικές συναναστροφές. Η οικονομική δυσπραγία και η αποστασιοποίηση από τον κοινωνικό κύκλο επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και όσους έχουν πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ίδιων ζωδίων. 

Και κάτι τελευταίο: η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί με τετράγωνο μεταξύ του Δία από τη μία και του Ερμή και του Άρη από την άλλη. Αυτό ενέχει τον κίνδυνο καβγάδων αλλά και ατυχημάτων γιατί μπορεί να μας κάνει υπερβολικά ριψοκίνδυνους και απερίσκεπτους τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις μας. Το ταυτόχρονο τρίγωνο που θα κάνει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη θα βάλει εύκολα φρένο στα λόγια και το θυμό μας κι έτσι θα μας συγκρατήσει την τελευταία στιγμή από το να κάνουμε ή να πούμε το λάθος πράγμα. 

Παρακάτω διαβάστε για το πώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας! Φυσικά ξεκινάμε από το τελευταίο ζώδιο σύμφωνα πάντα με την παράδοση του ιστολογίου μου!


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Η Νέα Σελήνη από τον δωδέκατό σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας σχετικά με την άδειά σας και την απόδρασή σας από την καθημερινότητα και την εργασία. Θα πρέπει όμως να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου για να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα. Ο λόγος σχετίζεται με οικονομικές δυσκολίες ή περιορισμούς που δέχεστε είτε από νομικές υποθέσεις και ανώτερες σπουδές είτε από ξένους, καθηγητές, πεθερικά και μακρινούς συγγενείς. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά με εσάς τους ίδιους ή την οικογένεια και το σπίτι σας, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Φεβρουαρίου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η Νέα Σελήνη από τον πρώτο σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση ενός προσωπικού σας ζητήματος που εκκρεμεί εδώ και καιρό αλλά που δυστυχώς μάλλον θα εκκρεμεί τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου. Η αναμονή οφείλεται είτε σε οικονομικές δυσκολίες είτε σε περιορισμούς που δέχεστε από το αφεντικό, την καριέρα ή κάποιον από τους γονείς σας. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά με το εισόδημά σας, τις αγορές σας, τα υπάρχοντά σας καθώς και σχετικά με τα παιδιά σας, τις διασκεδάσεις σας και τα φλερτ σας, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Ιανουαρίου.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η Νέα Σελήνη από τον δεύτερό σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας που αφορά είτε το εισόδημα, τις αγορές και τα υπάρχοντά σας είτε το ίδιο σας το σώμα. Θα πρέπει όμως να εξοπλιστείτε με υπομονή μέχρι τουλάχιστον τις 17 Μαρτίου προτού η εκκρεμότητα τακτοποιηθεί πλήρως. Ο λόγος σχετίζεται με οικονομικούς περιορισμούς από το φιλικό και ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τόσο την καθημερινότητα και το εργασιακό σας περιβάλλον όσο και τα αδέρφια, τους κοντινούς συγγενείς, τους γείτονές σας και τα μεταφορικά μέσα που χρησιμοποιείτε, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Δεκεμβρίου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Νέα Σελήνη από τον τρίτο σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας σχετικά με τα αδέρφια και τους κοντινούς σας συγγενείς και γείτονες ή σχετικά με κάποιο σύντομο ταξίδι ή τη δυνατότητά σας να μάθετε και να εξεταστείτε σε κάτι εφαρμοσμένο, όπως οδήγηση, ξένες γλώσσες και Η/Υ. Θα πρέπει όμως να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου πριν μπορέσετε να τακτοποιήσετε πλήρως τις εκκρεμότητες αυτές. Ο λόγος σχετίζεται με οικονομικές δυσκολίες ή περιορισμούς σε θέματα αδειών. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά τόσο με το σύντροφό σας όσο και το σπίτι και την οικογένειά σας, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Νοεμβρίου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η Νέα Σελήνη από τον τέταρτό σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και τους γονείς σας. Θα χρειαστεί όμως να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου προτού επιτευχθεί η πλήρης τακτοποίηση της εκκρεμότητας. Ο λόγος σχετίζεται με οικονομικές δυσκολίες ή με περιορισμούς που εσείς οι ίδιοι ίσως να έχετε θέσει στον εαυτό σας. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά τόσο με τα παιδιά σας, τις διασκεδάσεις σας και τα φλερτ σας όσο και με τα οικονομικά του συντρόφου σας και ζητήματα κληρονομικά, φορολογικά και τραπεζικά, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Οκτωβρίου.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η Νέα Σελήνη από τον πέμπτο σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας που έχει να κάνει με τα παιδιά σας, τις διασκεδάσεις σας, τα φλερτ σας και τις δημιουργικές σας ενασχολήσεις. Θα χρειαστεί όμως να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου πριν μπορέσετε να τακτοποιήσετε αυτή την εκκρεμότητα. Η αναμονή οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες, σε πεσμένη ψυχολογική διάθεση ή σε περιορισμούς που σας θέτει το ίδιο σας το σώμα (π.χ. κάποια αρρώστια ή αδιαθεσία). Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά τόσο με την καθημερινότητα και το εργασιακό σας περιβάλλον όσο και με νομικά ζητήματα, ανώτερες σπουδές και σχέσεις με ξένους, καθηγητές, πεθερικά και μακρινούς συγγενείς, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Σεπτεμβρίου.


Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Νέα Σελήνη από τον έκτο σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη διατροφή και την υγεία σας καθώς και με το εργασιακό σας περιβάλλον. Υπομονή όμως θα χρειαστείτε τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου προτού λυθεί η εκκρεμότητα αυτή. Η αναμονή έχει να κάνει με οικονομικές δυσκολίες, αρνητικές σκέψεις ή περιορισμούς που σχετίζονται με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονές σας ή με μεταφορικά μέσα που χρησιμοποιείτε. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά τόσο με το σύντροφο και τους γονείς σας όσο και με το αφεντικό και την καριέρα σας, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Αυγούστου.


Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η Νέα Σελήνη από τον έβδομό σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας σχετικά με το σύντροφό σας, το γάμο σας ή κάποιον επαγγελματικό σας συνεργάτη. Θα χρειαστεί όμως να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου προτού μπορέσετε να τακτοποιήσετε αυτή την εκκρεμότητα. Ο λόγος αφορά σε οικονομικές δυσκολίες ή περιορισμούς που δέχεστε από το σπίτι, την οικογένεια και τους γονείς σας. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά τόσο με φίλους σας και τη συμμετοχή σας σε ομίλους όσο και με τα οικονομικά του συντρόφου σας και ζητήματα τραπεζικά, κληρονομικά και φορολογικά, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Ιουλίου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Νέα Σελήνη από τον όγδοό σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας σχετικά με τα οικονομικά του συντρόφου σας ή με ζητήματα τραπεζικά, κληρονομικά και φορολογικά. Υπομονή θα χρειαστεί όμως τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαρτίου προτού καταφέρετε να τακτοποιήσετε την εκκρεμότητα αυτή. Η αναμονή οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες ή περιορισμούς που σχετίζονται είτε με τα παιδιά σας είτε με κάποια δημιουργική απασχόληση που σας τρώει χρόνο. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά τόσο με την άδειά σας όσο και με νομικές υποθέσεις, ανώτερες σπουδές και σχέσεις με ξένους, καθηγητές, πεθερικά και μακρινούς συγγενείς, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Ιουνίου.


Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η Νέα Σελήνη από τον ένατό σας οίκο σας υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας που σχετίζεται με νομικές σας υποθέσεις, ανώτερες σπουδές και σχέσεις με ξένους, καθηγητές, πεθερικά και μακρινούς συγγενείς. Θα χρειαστεί όμως να εξοπλιστείτε με υπομονή μέχρι τουλάχιστον τις 17 Μαρτίου για να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα αυτή. Ο λόγος αφορά σε οικονομικές δυσκολίες ή περιορισμούς που σχετίζονται με την καθημερινότητα, την υγεία σας και το εργασιακό σας περιβάλλον. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις σχετικά τόσο με τον ίδιο σας τον εαυτό όσο και με την καριέρα σας, το αφεντικό σας και τους γονείς σας, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Μαΐου.


Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η Νέα Σελήνη από τον δέκατό σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας που έχει να κάνει με την καριέρα σας, το αφεντικό σας ή τους γονείς σας. Υπομονή θα χρειαστείτε όμως μέχρι τουλάχιστον τις 17 Μαρτίου προτού τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα. Η αναμονή οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες ή περιορισμούς που αφορούν στη σχέση με το σύντροφό σας ή με κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με το εισόδημα, τις αγορές, τα υπάρχοντα και το σώμα σας αλλά και τις φιλίες σας και τη συμμετοχή σας σε ομίλους, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Απριλίου.


Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η Νέα Σελήνη από τον ενδέκατό σας οίκο σάς υπόσχεται την τακτοποίηση κάποιας εκκρεμότητας που σχετίζεται με φίλους σας, τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο και τη συμμετοχή σας σε ομίλους. Υπομονή όμως θα χρειαστεί μέχρι τουλάχιστον τις 17 Μαρτίου προτού μπορέσετε να τακτοποιήσετε πλήρως αυτή την εκκρεμότητα. Ο λόγος έχει να κάνει με οικονομικές δυσκολίες ή περιορισμούς που σχετίζονται με τα οικονομικά του συντρόφου σας και με ζητήματα τραπεζικά, φορολογικά και κληρονομικά. Προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και αποφάσεις που αφορούν τόσο στην άδειά σας όσο και στα αδέρφια σας, τους κοντινούς σας συγγενείς, τους γείτονές σας και τα μεταφορικά μέσα που χρησιμοποιείτε, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε τέλη Μαρτίου.  

No comments:

Post a Comment