Thursday 25 May 2017

Νέα Σελήνη Διδύμων: «Η Γλώσσα Κόκκαλα Δεν Έχει και Κόκκαλα Τσακίζει»…



Πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου 2017 στις 10:44μμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό, εύστροφο και ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας ωθεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η παρούσα Νέα Σελήνη ευνοεί ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνιακές, μαθησιακές και μεταφορικές/ταξιδιωτικές δραστηριότητες. Ωστόσο, το γεγονός ότι πραγματοποιείται σε κρίσιμη μοίρα Αφροδίτης αποκαλύπτει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που μπορεί οι παραπάνω δραστηριότητες να προκαλούν σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στον βαθμό που αποθεώνεται το Εγώ λόγω Αφροδίτης στην απόλυτη έξαρση του Ήλιου, σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες κινδυνεύουν να «πεθάνουν» (Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας). Αυτό ενισχύεται από την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Ερμή/Χείρωνα από Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη και Πλούτωνα θυμίζοντάς μας ότι «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Σε αυτό συναινεί και η συγκλίνουσα αντίθεση Άρη-Κρόνου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, τον άξονα της επικοινωνίας. Και με τον Άρη εκτός ορίων χρειάζεται προσοχή γιατί ο θυμός και η ένταση μπορεί να εκφραστούν με ασυνήθιστους ή ακραίους τρόπους…

Στην καλύτερη περίπτωση, όμως, μπορεί μέσα από μια νέα διαπραγμάτευση ή συμφωνία να επιτευχθεί η εξυγίανση υπαρχουσών σχέσεων και συνεργασιών ώστε αυτές να περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο που επιτρέπει περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό (Αφροδίτη στην απόλυτη έξαρση του Ήλιου και στην κορυφή σχηματισμού με Πλούτωνα και Νέα Σελήνη Διδύμων). Επίσης, ενδεχόμενες διακοπές δραστηριοτήτων είναι σε θέση να διανοίξουν ολοκαίνουργιους ορίζοντες ή να ανανεωθούν με τρόπο που μπορεί να έμοιαζε αδύνατος στο παρελθόν (Ουρανός στην κορυφή σφήνας με Άρη-Κρόνο). Μάλιστα, ο Ερμής, χορηγός της Νέας Σελήνης, είναι στον Ταύρο και βοηθά με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων επιτρέποντας, όμως, και στην πίστη να βρει έκφραση (εξάγωνο με Ποσειδώνα) ακόμη κι αν μας φαίνεται αδύνατο σε αυτή τη φάση να συμβιβάσουμε την πίστη με την αισιοδοξία μας (χιαστό Δία-Ποσειδώνα). Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment