Monday 15 January 2018

Νέα Σελήνη Αιγόκερω: Τα Φώτα στους Υπερ-ήρωες!



Πραγματοποιείται στις 17 Ιανουαρίου 2018 στις 4:17πμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο ρεαλιστικό, μεθοδικό και επιχειρηματικό ζώδιο του Αιγόκερω. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας ωθεί σε ένα καινούργιο ξεκίνημα σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου, στην προκειμένη περίπτωση η Νέα Σελήνη αφορά νέα επαγγελματικά και επιχειρηματικά ξεκινήματα καθώς και ξεκινήματα που αφορούν στην εισαγωγή νέων μεθόδων με στόχο τη μεγαλύτερη αυτονομία, την εξοικονόμηση χρόνου και την αποτελεσματικότερη οργάνωση της ζωής μας.


Μάλιστα, η ταυτόχρονη παρουσία έξι (!) πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω επισημαίνει τη σοβαρότητα αλλά και τη μακροημέρευση του όποιου καινούργιου ξεκινήματος. Η σοβαρότητα διαφαίνεται και από το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς, η οποία ακολουθείται σε δύο εβδομάδες από την πρώτη Έκλειψη της χρονιάς (31/1). Άρα, η παρούσα Νέα Σελήνη προετοιμάζει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούργιου για το οποίο θα μιλήσουμε εκτενέστερα πιο κοντά στην Έκλειψη. Αξίζει, επιπλέον, να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους πλανήτες που διελαύνουν τον Αιγόκερω αυτή την περίοδο είναι ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται εκτός των ορίων της εκλειπτικής, πράγμα που χαρίζει την ικανότητα να σκεφτόμαστε με ιδιαίτερα πρωτότυπους και ρηξικέλευθους τρόπους αναφορικά με ζητήματα επιχειρηματικότητας και οργάνωσης.

Επιπρόσθετα, η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, η οποία, από τη μοίρα της απόλυτης έξαρσης του Άρη, καθιστά ελκυστικούς υπερήρωες κάθε είδους και αποδίδει αξία σε καινούργια ξεκινήματα που να στοχεύουν όσο υψηλότερα γίνεται. Ωστόσο, τα ημιτετράγωνα που η Νέα Σελήνη και η σύνοδος Άρη-Δία σχηματίζουν, αντιστοίχως, με τον Ποσειδώνα και τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου, αποκαλύπτουν μια σειρά από δευτερεύοντα, υλικά ή αντικειμενικά, εμπόδια που τίθενται στο διάβα μας. Φαίνεται, λοιπόν, να υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες όχι μόνο στην προσπάθεια το καινούργιο ξεκίνημα να εξυπηρετήσει πλήρως τα ιδανικά μας αλλά και στην προσπάθεια η όποια πρωτοβουλία ανάπτυξης προϋποθέτει το καινούργιο ξεκίνημα να επικοινωνηθεί με τρόπο σαφή και δομημένο, πράγμα που τονίζεται και από την πλήρη απουσία του στοιχείου του αέρα από το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης.

Κλειδί (Χείρωνας), όμως, στην υπέρβαση των όποιων εμποδίων μοιάζει να είναι η φιλελεύθερη και πρωτότυπη δράση, όσο δύσκολο και αν αυτό μοιάζει υπό τις παρούσες συνθήκες (χιαστό Άρη-Ουρανού), όπως αποκαλύπτει ο πλανητικός σχηματισμός όπου συμμετέχει η Νέα Σελήνη με Άρη, Χείρωνα και Ουρανό. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και εποικοδομητική Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment