Sunday 3 March 2019

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Το Τέλος Είναι Κοντά…


Πραγματοποιείται στις 6 Μαρτίου 2019, στις 6:03μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο ρομαντικό, ονειροπόλο και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή φέρνει μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η αρχή αυτή σχετίζεται με θέματα ιδανικών, απόδρασης και πίστης. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον χορηγό της, Ποσειδώνα, στη μοίρα της απόλυτης πτώσης του Ερμή, πράγμα που θα μεταφράζαμε ως μια νέα αρχή η οποία βασίζεται περισσότερο στην πίστη παρά στη λογική. Πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά παρά την έντονα ποσειδώνια χροιά της Νέας Σελήνης η οποία μιλάει για σύγχυση και αβεβαιότητα αλλά, ενδεχομένως, και για θλίψη. Μια θλίψη που συνδέεται με τη γνώση του επικείμενου τέλους, όπως φαίνεται να ψιθυρίζει ο Ερμής, στάσιμος προς ανάδρομος, από την αναιρετική των Ιχθύων, δηλαδή από την τελευταία μοίρα του ζωδιακού.


Η λέξη-κλειδί εδώ είναι η αναθεώρηση, προκειμένου να κλείσει ένας σημαντικός κύκλος ιδεών, επικοινωνιών, συμφωνιών, μετακινήσεων ή μάθησης. Η αναθεώρηση συνεπάγεται εκκρεμότητες οι οποίες θα έχουν τακτοποιηθεί έως το τέλος του μήνα οπότε ο Ερμής ορθοδρομεί, ή το αργότερο έως τις 17 Απριλίου οπότε ο Ερμής απελευθερώνεται από τη σκιά της αναδρομής του. Βοηθητικό είναι το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε ζώδια γης και σε όψεις εξαγώνου με τη Νέα Σελήνη και τον Ποσειδώνα, καθώς υπόσχεται σχετικά εύκολη τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και επίτευξη ιδανικών αρκεί κανείς να έχει υπομονή και προγραμματισμό.

Ωστόσο, η αμοιβαία υποδοχή της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Ουρανό που έχει μόλις (ξανα)κάνει την είσοδό του στον Ταύρο σηματοδοτεί ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω διαφορετικών αξιών ή ιδεολογιών. Η τρέχουσα Νέα Σελήνη, λοιπόν, προοιωνίζεται μια καινούργια αρχή που ταράζει τα στάσιμα ύδατα και που έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές αρκεί να είναι κανείς έτοιμος να αφήσει τη ζώνη της ασφάλειάς του (Ουρανός στην πρώτη μοίρα του Ταύρου). Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μία καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment