Wednesday 5 February 2020

Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα-Υδροχόου: Η Μαγεία των Νέων Οριζόντων


Πραγματοποιείται στις 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 9.33πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, τον άξονα της προσωπικής και ομαδικής προβολής και δημιουργικότητας καλώντας μας να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ ατομικότητας και συλλογικότητας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ήλιου και τον Ήλιο στον Υδροχόο φαίνεται να υπερισχύει η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη και η ομαδική προβολή. Επιπλέον, όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή κορυφώνει διαδικασίες που ξεκίνησαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη, εν προκειμένω αυτή της 24ης Ιανουαρίου η οποία μιλούσε για περισσότερη ελευθερία και πρωτοπορία.


Μάλιστα, με τον Άρη στον Τοξότη να βγαίνει εκτός ορίων σε τρίγωνο με τη Σελήνη φαίνεται ότι οι παραπάνω διαδικασίες θα οδηγήσουν εύκολα σε πρωτοποριακές, ασυνήθιστες έως και ακραίες δράσεις και πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά θέματα επέκτασης, ανάπτυξης, ταξιδιών και εκπαίδευσης. Επιπρόσθετα, ο άξονας της Πανσελήνου συγκλίνει σε κρίσιμη μοίρα Δία τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει σε αυτή τη φάση η ανάγκη για ελευθερία και διάνοιξη νέων οριζόντων. Και με τον Δία σε σύνοδο με τον απλανή Βέγκα στη Λύρα του Ορφέα και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε κρίσιμη μοίρα Κρόνου, οι νέοι αυτοί ορίζοντες έχουν κάτι σχεδόν μαγικό, ειδυλλιακό ή χαρισματικό και δίνουν μια ευκαιρία για την υλοποίηση κάποιου σημαντικού ονείρου.

Άλλωστε, με τον Ερμή να βρίσκεται ήδη στους Ιχθύς το μυαλό πολλών έχει γίνει δεκτικό στην πιο μαγική, ρομαντική και ονειρική πλευρά της ζωής, αλλά οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις ίσως έχουν αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ή ακόμα και χαοτικό χαρακτήρα, που μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα λόγω του ότι ο Ερμής είναι ουσιαστικά άνοπτος. Τέλος, αν και η Αφροδίτη από το ζώδιο της παραδοσιακής αδυναμίας της βρίσκεται σε σύνοδο με τον Χείρωνα αναδεικνύοντας πληγές ή αισθήματα μειονεξίας σχετικά με την αυτοαξία μας, όλοι οι πλανήτες κινούνται γρήγορα και σε ορθόδρομη τροχιά επιτρέποντας ταχείες εξελίξεις και διευθετήσεις ζητημάτων. Αξιοποιήστε το διάστημα αυτό γιατί από τα μέσα του μήνα η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και η απουσία πλανητών από ζώδια του αέρα θα καταστήσουν επικοινωνίες και μετακινήσεις αρκετά προβληματικές. Σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο που, αν μη τι άλλο, ευνοεί τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία μαζί με φίλους!

No comments:

Post a Comment