Saturday 26 September 2020

Πανσέληνος στον Άξονα Κριού-Ζυγού: Εκρηκτικό Κλίμα σε Σχέσεις και Συνεργασίες!

Πραγματοποιείται στις 2 Οκτωβρίου 2020, στις 12:05 τα μεσάνυχτα με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, τον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων, της ειρήνης και του πολέμου. Όπως κάθε Πανσέληνος έτσι και αυτή αποτελεί την κορύφωση της προηγούμενης Νέας Σελήνης, την οποία είχαμε τιτλοφορήσει ως «Ένα Βήμα τη Φορά» επισημαίνοντας ότι βοηθούσε με τη σταδιακή επανεκκίνηση εγχειρημάτων και σχεδίων που είχαν μπει στον πάγο από τον περασμένο Μάιο αλλά με αρκετά εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές ή ακόμα και ακυρώσεις.

Τώρα, λοιπόν, φωτίζεται πλήρως η ανάγκη για επανεκκίνηση, παρά τα εμπόδια και τις αναβολές, ειδικά σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Ωστόσο, λόγω της συνόδου του Χείρωνα με τη Σελήνη στον Κριό, η Πανσέληνος αυτή φωτίζει μαζί προσωπικές πληγές και αισθήματα μειονεξίας ή αδυναμίας που δύσκολα επουλώνονται. Και αυτό γιατί καλείται ο καθένας να προσαρμόζεται συνεχώς σε απρόβλεπτες συνθήκες ή ξαφνικές ανατροπές αγνοώντας, όμως, τον τρόπο για να επιτύχει την προσαρμογή (ιδιομοιρίας χιαστό-ημιεξάγωνο Ουρανού με τον άξονα της Πανσελήνου).

Το αποτέλεσμα σε πολλές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες φαίνεται, λοιπόν, να είναι η παύση, η διακοπή ή ακόμα και η οριστική ρήξη μεταξύ των μελών της σχέσης (Φώτα = Άρης/Βόρειος Δεσμός Σελήνης = Κρόνος/Βόρειος Δεσμός Σελήνης). Η αναιρετική και ουσιαστικά άνοπτη Αφροδίτη (πέραν ενός αποκλίνοντος και μεγάλης ανοχής τριγώνου με Άρη), μιλάει άλλωστε για τέλος ή αδιέξοδες λύσεις σε σχέσεις, καταθέσεις και απολαύσεις. Και με τον Πλούτωνα έτοιμο να ορθοδρομήσει, σε σύνοδο με Δία-Κρόνο και τετράγωνο με Άρη, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το «δόγμα του τρόμου» επιστρέφει για μια ακόμα φορά απειλώντας με εμπόδια και περιορισμούς την ατομική δράση και διαμορφώνοντας εκρηκτικό κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες (Άρης = Ήλιος/Ουρανός = Σελήνη/Ουρανός).

Τέλος, ο Ερμής, σε αντίθεση με Ουρανό και ενάμισι τετράγωνο με Ποσειδώνα, επιτείνει την εκρηκτικότητα στις επικοινωνίες μαζί όμως με οικειοθελή υπονόμευση ή καλλιέργεια ασάφειας και σύγχυσης. Λόγω της επικείμενης αναδρομής του, ο Ερμής θα ξαναβρεθεί στην ίδια θέση, τόσο στις 24 Οκτωβρίου όσο και στις 14 Νοεμβρίου, ανάδρομος και ορθόδρομος αντίστοιχα. Άρα, ιδέες, σκέψεις και επικοινωνίες που διεξάγονται τώρα δημιουργούν εκκρεμότητες ή έδαφος για αναθεώρηση που δεν θα έχει ολοκληρωθεί παρά μόνο μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Εμείς ευχόμαστε καλή υπομονή και δύναμη, διότι δεν είναι μία εύκολη Πανσέληνος!

 

No comments:

Post a Comment