Saturday 26 September 2020

Σχολή Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας

 Με μεγάλη μου χαρά και τιμή, ενημερώνω το αγαπητό κοινό ότι η Σχολή Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας, που διευθύνω, έχει ήδη ανοίξει τις "διαδικτυακές" της πύλες και περιμένει να γραφτείτε στο πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα εκμάθησης Αστρολογίας με την εγγύηση ποιότητας του "Πόλις" - Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού - και την από μέρους μου υιοθέτηση σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων.

Για τον λόγο αυτό, η ασύγχρονη τηλεκατάρτιση αποτελεί την κύρια μέθοδο διδασκαλίας σε συνδυασμό με ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις στο τέλος του κάθε κύκλου μαθημάτων. Με αυτό τον τρόπο ο σπουδαστής, όχι μόνο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί στον δικό του χρόνο και ρυθμό τα εκπαιδευτικά βίντεο (εντός τριών μηνών από τη στιγμή της εγγραφής), αλλά θα μπορεί να λύνει τις απορίες του και να κάνουμε μαζί εξάσκηση στο πλαίσιο των ζωντανών διαδικτυακών συναντήσεων.

Τα μαθήματα αστρολογίας χωρίζονται σε τέσσερις κύκλους σπουδών: Αρχάριοι, Έμπειροι, Πρόβλεψη και Προχωρημένοι, και κυμαίνονται από μαθήματα αρχαρίων όπως οι Πλανήτες και τα Ζώδια μέχρι μαθήματα προχωρημένων όπως η Συναστρία και η Αστροχαρτογεωγραφία. Μελλοντικά, θα γίνουν διαθέσιμα και μια σειρά από μαθήματα που ανήκουν στον Κύκλο Αστρολογίας, Επιστήμης και Ανθρωπισμού, όπως είναι η σχέση της Αστρολογίας με την Ψυχολογία και τη Μυθολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μπορείτε να ακολουθήσετε τον σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Πόλις: http://polis.edu.gr/article/4003

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχω μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου: https://vanpetritsisphd.gr/

και το e-shop μου: https://vanpetritsisphd.gr/eshop/el/

 

Σας περιμένω όλες και όλους!

 

No comments:

Post a Comment