Monday 12 October 2020

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Ακονίζουμε Μαχαίρια…

 

Πραγματοποιείται στις 16 Οκτωβρίου 2020, στις 10:30μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο αρμονικό και διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή στον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου, η αρχή αυτή αφορά ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς και ζητήματα νομικά και στοχεύει σε περισσότερη αρμονία και δικαιοσύνη. Η συμμετοχή της Αρίστης (Σπίκα) αποτελεί πολύ καλό οιωνό για επιτυχία στα παραπάνω αλλά το θετικό αποτέλεσμα θα αργήσει να φανεί. Ο λόγος έχει να κάνει τόσο με το συγκλίνον τετράγωνο που δέχονται τα Φώτα από τον Κρόνο όσο και με την ανάδρομη φορά του Ερμή και του Άρη, ο οποίος είναι σε αντίθεση με τα Φώτα.

Πιο συγκεκριμένα, η αντίθεση Φώτων-Άρη μετατρέπεται σε παρορμητικό Ταυ-Τετράγωνο με κορυφή την πολυαστρία Δία-Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Με απλά λόγια, η τρέχουσα Νέα Σελήνη φορτίζεται σε μεγάλο βαθμό από την επείγουσα ανάγκη για ανάληψη πολεμικής δράσης για την υπεράσπιση του δικαίου απέναντι σε ανάλγητες κρατικές δυνάμεις οι οποίες υιοθετούν αυτό που, σε πολλά προηγούμενα γραπτά μας, έχουμε αποκαλέσει ως «δόγμα του τρόμου». Μάλιστα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα διευκολύνεται από την πολυαστρία στον Αιγόκερω, επιτείνοντας την υποταγή πολλών στο δόγμα του τρόμου και παραπέμποντας στην ιδέα ότι η ικανοποίηση επιθυμιών και ονείρων θα γίνει μόνο μέσω συμμόρφωσης στο ίδιο δόγμα.

Επιπλέον, η άνοπτη αντίθεση Ερμή-Ουρανού θυμίζει ένα καζάνι που βράζει από επαναστατικότητα και ανάγκη για ανατροπή αδυνατώντας, όμως, ακόμα να εκτονωθεί αποτελεσματικά. Άλλωστε, η ανάδρομη φορά τόσο του Ερμή όσο και του Άρη δεν ευνοούν την εξωτερίκευσή του θυμού και της επαναστατικότητας. Στην ίδια θέση θα ξαναβρεθούν ορθόδρομοι, ο Ερμής στις 19 Νοεμβρίου και ο Άρης στις 14 Δεκεμβρίου, ανήμερα της ηλιακής έκλειψης, οπότε και αναμένεται να φανεί το αποτέλεσμα του «ακονίσματος των μαχαιριών» που γίνεται τώρα… Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment