Tuesday 23 August 2022

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Άγχος ή Αισιοδοξία;

 

Πραγματοποιείται στις 27 Αυγούστου 2022, στις 11:17πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο γήινο, πρακτικό και μεθοδικό ζώδιο της Παρθένου. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή μας ωθεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου ευνοούνται ξεκινήματα που αφορούν θέματα εργασίας, υγείας, τάξης και καθημερινότητας. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η τρέχουσα Νέα Σελήνη αποτελεί την πρώτη νουμηνία που πραγματοποιείται μετά την είσοδο του Άρη στους Διδύμους, ο οποίος θα παραμείνει εκεί για επτά μήνες, τα όποια ξεκινήματα θα μας απασχολήσουνε για αρκετό καιρό.

Άλλωστε, με τον χορηγό της Νέας Σελήνης, Ερμή, σε σκιά και έτοιμο να αναδρομήσει σε δύο εβδομάδες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ιδέες, επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα κοντά σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν ή να επανεξεταστούν τόσο κοντά στις 22 Σεπτεμβρίου όσο και στις 12 Οκτωβρίου οπότε ο Ερμής θα ξαναβρεθεί στην ίδια μοίρα, ανάδρομος και ορθόδρομος αντιστοίχως. Αναβολές και καθυστερήσεις, λοιπόν, αναμένονται στο πρόγραμμα που τόσο αγαπά η Παρθένος. Και φυσικά, ο Ουρανός, ο οποίος έχει μόλις αναδρομήσει, δεν βοηθάει με τον προγραμματισμό, επιτρέπει όμως το βίωμα περισσότερης ελευθερίας.

Επιπλέον, η κρίσιμη μοίρα Αφροδίτης όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, και σε τετράγωνο με Άρη, φαίνεται να δημιουργεί άγχος, ανασφάλεια και πιθανές διενέξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο λόγος πιθανώς να σχετίζεται με ξαφνικά οικονομικά βάρη ή με περίεργους όρους που τίθενται για τη συνέχιση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας (Αφροδίτη σε ταυ-τετράγωνο με Κρόνο-Ουρανό). Εξευρίσκονται, ωστόσο, λύσεις και επιτυγχάνονται κατάλληλες ισορροπίες, παρά το άγχος, καθώς υπάρχει διάχυτο πνεύμα συνεργασίας και διαλλακτικότητας που θα επιτρέψει σε πολλούς να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες με ευφυία, πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα (Ερμής στον Ζυγό σε τρίγωνο με Άρη, Ερμής= Δίας/Ποσειδώνας).

Εσείς, άραγε, τι θα επιλέξετε; Το άγχος ή την αισιοδοξία;

No comments:

Post a Comment