Thursday 2 February 2023

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου: Ελευθερία, Ανατροπή και Ανανέωση!!

 

Πραγματοποιείται στις 5 Φεβρουαρίου 2023, στις 8:28μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, τον άξονα της ισορροπίας μεταξύ ατομικότητας και ομαδικότητας, και όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή αποτελεί κορύφωση των διαδικασιών που ξεκίνησαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη. Εν προκειμένω, η Νέα Σελήνη που γινόταν στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου πρέπει να ήρθε ως πολυπόθητη και απαραίτητη πνοή καινούργιου αέρα και να ώθησε πολλούς να αφήσουν πίσω πόνους ή δοκιμασίες του παρελθόντος ώστε να κινηθούν ολοταχώς προς νέες κατευθύνσεις και στόχους.

Τώρα, με τον Ουρανό από θέση αποκλίνοντος τετραγώνου ως προς τον άξονα της Πανσελήνου, φαίνεται να έχει ήδη εκφραστεί σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά εντός ομαδικών σχημάτων, όπως παρέες φίλων, εταιρείες, σωματεία και οργανισμούς, μια ακατανίκητη ανάγκη για ελευθερία, ανανέωση και απαλλαγή από βαρίδια του παρελθόντος. Έτσι, ατομικές ανάγκες φωτίζονται πλήρως σε αυτήν την Πανσέληνο και, στον βαθμό που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τις ομαδικές, τότε η πλήρης απομάκρυνση ή αποστασιοποίηση ίσως να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, η λέξη-κλειδί είναι ανανέωση και αυτή θα χρειαστεί να έρθει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Μάλιστα, ένα αίσθημα βιασύνης είναι χαρακτηριστικό αυτής της Πανσελήνου καθώς πολλά πράγματα φαίνεται να τρέχουν ταυτόχρονα, προκαλώντας άγχος και συνεπακόλουθα διαξιφισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω διαφοράς απόψεων ή αξιών (τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Φώτα = Ερμής/Άρης). Ωστόσο, αν είναι κανείς υπομονετικός, μπορεί να δει σύντομα ευκαιρίες για επικοινωνίες και συναλλαγές που αγγίζουν κάποιο ιδανικό (εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα) καθώς και για δράσεις και πρωτοβουλίες που θεραπεύουν κακώς κείμενα (εξάγωνο Άρη-Χείρωνα). Πόσο ανοιχτοί θα είστε, λοιπόν, στις ευκαιρίες που έρχονται για την εισαγωγή του καινούργιου σε σχέσεις και συνεργασίες σας; (εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού)

No comments:

Post a Comment