Friday 11 January 2013

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Επαγγελματικά Ξεκινήματα που Μεταμορφώνουν Ζωές



Στις 11 Ιανουαρίου και ώρα 21:45 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην 21η μοίρα του Αιγόκερω. Όπως συμβαίνει σε κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και σε αυτή μας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνουμε μια καινούρια αρχή σε κάποιον τομέα της ζωής μας. Επειδή το ζώδιο στο οποίο ανατέλλει αυτή η Νέα Σελήνη είναι αυτό του Αιγόκερω, το οποίο σχετίζεται με την επαγγελματική μας ζωή, τη φήμη μας, τις φιλοδοξίες μας και την ανάγκη μας για εργασία, τάξη και ασφάλεια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπορέσουμε να κλείσουμε ένα κεφάλαιο και να ξεκινήσουμε ένα καινούριο σε σχέση με κάποιον από τους παραπάνω τομείς δραστηριότητας του Αιγόκερω. Μάλιστα, με τη Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω, αναμένεται ότι η καινούρια αρχή που θα κάνουμε θα είναι κάτι που θα το έχουμε σκεφτεί πολύ καλά και που θα το έχουμε αναλύσει από κάθε πιθανή πλευρά πριν προβούμε σε υλοποίηση των σχεδίων μας. Οι καλά σχεδιασμένες και προσεκτικές κινήσεις ευνοούνται λοιπόν με τη Νέα αυτή Σελήνη και όσοι έχουν δουλέψει στο παρελθόν μπορεί τώρα να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Επίσης, όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα ωφεληθούν αν αδράξουν ευκαιρίες για επενδύσεις σε πρωτότυπες και ανατρεπτικές διαφημίσεις (Δίας στους Διδύμους σε εξάγωνο με Ουρανό). 

Ας σημειωθεί ότι η Νέα Σελήνη χορηγείται από τον Κρόνο στο Σκορπιό, το οποίο σημαίνει ότι η καινούρια αρχή που μπορεί να κάνουμε σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε επίπεδο φιλοδοξιών θα μεταμορφώσει ριζικά τις ζωές μας. Σε αυτό, άλλωστε, συνηγορεί το εξάγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα. Όμως, το ταυτόχρονο τετράγωνο του Κρόνου με τον Άρη στον Υδροχόο αναδεικνύει την ένταση που μπορεί να υπάρξει στο καινούριο μας ξεκίνημα: ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θα χρειαστεί να κάνουμε δυο βήματα πίσω για κάθε βήμα μπρος. Κάποιος συμβιβασμός θα πρέπει να επέλθει και μάλλον θα σχετίζεται με τις οικονομικές δυσκολίες και τα πρακτικά εμπόδια τα οποία θα συναντήσουμε στο δρόμο για την επίτευξη των επιθυμιών μας. Μπορούμε όμως να δούμε τον συμβιβασμό αυτό ως ευκαιρία να δράσουμε με πειθαρχία, οργάνωση, σοβαρότητα και επαγγελματισμό ώστε να ικανοποιήσουμε εν τέλει την επιθυμία μας για ανεξαρτησία, διαφορετικότητα και πρωτοτυπία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί στο μέσο περίπου των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ή για όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο/μεσουράνημα στο μέσον των ίδιων ζωδίων.

Πέρα από τα επαγγελματικά ξεκινήματα που έχουν βαλθεί να μεταμορφώσουν τις ζωές μας, ίσως γίνουν και ερωτικά ξεκινήματα ή ξεκαθαρίσματα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω πολλοί από εμάς θα αναζητήσουμε έναν σοβαρό έρωτα, αν είμαστε αδέσμευτοι, ενώ αν είμαστε ήδη δεσμευμένοι ίσως θελήσουμε να επισημοποιήσουμε τον έρωτά μας. Χρειάζεται όμως προσοχή σε νέες ερωτικές γνωριμίες που ίσως κάνουμε υπό το φως της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, γιατί η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσει αρνητικά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Αν, λοιπόν, γνωρίσουμε κάποιον ή κάποια και μας συνεπάρει το πάθος νομίζοντας ότι έχουμε βρει τον άνθρωπο της ζωής μας, ας περιμένουμε μερικές εβδομάδες, γιατί όσο γρήγορα ανάψει το πάθος μας τώρα, άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να σβήσει μετά από λίγο καιρόΑκόμη περισσότερη προσοχή για όσους από εμάς είμαστε ήδη δεσμευμένοι όταν κάνουμε αυτή τη νέα γνωριμία, δεδομένου του ότι το τετράγωνο Άρη/Κρόνου θα είναι αμείλικτο και δε θα μας συγχωρέσει καμία ατασθαλία... Μπορεί όμως να κάνει και την επανεμφάνισή του κάποιος έρωτας από το παρελθόν στον οποίο θα κλείσουμε πιθανότατα την πόρτα.

Απαιτείται προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών μας, γιατί θα είναι εύκολο αυτές τις μέρες να ξοδέψουμε με φρενήρεις ρυθμούς και μετά να αναρωτιόμαστε πού στο καλό πήγε το κομπόδεμά μαςΤο ξόδεμα όμως μπορεί να έρθει και εξαναγκαστικά με τη μορφή κλοπής ή διάρρηξης, γι’ αυτό και συνιστάται ακόμη περισσότερη εγρήγορση από ό,τι συνήθως… Τα ζώδια που επηρεάζονται ιδιαιτέρως από τις αρνητικές όψεις της Αφροδίτης είναι η πολύπαθη ομάδα του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι). Όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών επηρεάζονται πολύ περισσότερο, όπως επίσης και όσοι έχουν πλανήτες στις δέκα πρώτες μοίρες των ίδιων ζωδίων. Από τη Νέα αυτή Σελήνη ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ειδικά όσοι γεννήθηκαν προς το τελευταίο δεκαήμερο. Μέχρι την επόμενη ανάρτησή μου στέλνω σε όλους σας αγάπη και φως!

No comments:

Post a Comment