Sunday 26 July 2015

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Καλές Διακοπές!



Πραγματοποιείται στις 31 Ιουλίου 2015, στις 13:42 με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στο φιλικό, κοινωνικό και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου. Φυσικά, όπως σε κάθε Πανσέληνο, έτσι και σε αυτή καλούμαστε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ δύο αντίθετων δυνάμεων. Στην προκειμένη περίπτωση, η ισορροπία είναι σχετικά εύκολο να εξευρεθεί γιατί με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον Ήλιο στο ζώδιο που ο ίδιος κυβερνά, τον Λέοντα, η βασική ανάγκη για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια (Σελήνη στον Υδροχόο) μπορεί να εξυπηρετηθεί από σκοπούς που σχετίζονται με το παιχνίδι, την ξεγνοιασιά, την δημιουργικότητα και την αναψυχή (Ήλιος στον Λέοντα). Ξεκινά άλλωστε η περίοδος των διακοπών του Αυγούστου κι έτσι κάποιες καλές στιγμές με φίλους και παρέες φαίνεται να ευνοούνται από την παρούσα Πανσέληνο.


Επίσης, το ότι ο άξονας της Πανσελήνου δεν δέχεται καμία βασική πτολεμαϊκή όψη, μαζί με το γεγονός ότι οι περισσότεροι πλανήτες είναι ανάδρομοι, αποκαλύπτει ότι όχι μόνο δεν γίνονται πολλά πράγματα αλλά και ότι αυτά γίνονται με αρκετά αργούς ρυθμούς. Λόγω της πρόσφατης αναδρομής της Αφροδίτης οι αργοπορίες έχουν οικονομικό περιεχόμενο και παρουσιάζουν αρκετές περιπλοκές λόγω του τετραγώνου Δία-Κρόνου στο οποίο εμπλέκεται η Αφροδίτη, αλλά ταυτόχρονα ευνοείται η επανασύνδεση με άτομα που έχουμε καιρό να δούμε. 

Παρά τους πιο αργούς ρυθμούς και τις περιπλοκές η επιστροφή του Άρη εντός ορίων σηματοδοτεί και επισήμως την επιστροφή στην ομαλότητα των δραστηριοτήτων μας, η οποία είχε ξεκινήσει δειλά δειλά από την προηγούμενη Νέα Σελήνη. Τέλος, το ότι ο άξονας της Πανσελήνου πέφτει σε κρίσιμη μοίρα που κυβερνάται από Ερμή αποκαλύπτει τον κρίσιμο ρόλο που θα παίξουν οι μετακινήσεις, οι επικοινωνίες και το χιούμορ στην ανάγκη μας να συνδυάσουμε κοινωνικότητα και αναψυχή (άξονας Λέοντα-Υδροχόου).  Σας ευχόμαστε καλή πανσέληνο και καλές διακοπές!

No comments:

Post a Comment