Friday 21 July 2017

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Δημιουργώ, Άρα Υπάρχω!



Πραγματοποιείται στις 23 Ιουλίου 2017, στις 12:45μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο ενθουσιώδες, δημιουργικό και εντυπωσιακό ζώδιο του Λέοντα. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Με δεδομένο ότι αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται στο ίδιο ζώδιο όπου θα γίνει η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου 2017 ανοίγοντας, ταυτόχρονα, έναν σεληνιακό κύκλο που περιλαμβάνει την Πανσέληνο-σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου 2017, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτή η καινούργια αρχή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς προετοιμάζει την έναρξη ή το κλείσιμο κάποιου σημαντικού κεφαλαίου στις ζωές μας. Λόγω ζωδίου, αλλά και λόγω της συνόδου του Άρη με τη Νέα Σελήνη, το κεφάλαιο αυτό σχετίζεται με δημιουργικές και ψυχαγωγικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες καθώς και με δημιουργικά και μεγαλεπήβολα σχέδια, μεταξύ των οποίων είναι και η τεκνοποιία.


Επιπλέον, η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή κοντά στη μοίρα της επερχόμενης ηλιακής έκλειψης και σε μεγάλο τρίγωνο φωτιάς με Κρόνο και Ουρανό καθιστά ιδέες, επικοινωνίες και μετακινήσεις πολύ σημαντικές και ικανές να ανοίξουν καινούργιους και μακροπρόθεσμους ορίζοντες που επιτρέπουν να δει κανείς τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Βέβαια, με τον Ερμή να ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Άρη-Κρόνου σε χιαστό με Χείρωνα και τον Χείρωνα να ενεργοποιεί τα μεσοδιαστήματα Σελήνης-Ερμή και Ηλίου-Ερμή, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ρόδινα. Ωστόσο, η έμφαση του ωροσκοπίου στη φωτιά επιτρέπει τη θετική σκέψη και την αισιοδοξία. Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Ερμής είναι έτοιμος να μπει στη σκιά του προετοιμαζόμενος για την επικείμενη αναδρομή του στις 14 Αυγούστου 2017. Είναι αναμενόμενες, λοιπόν, σχετικές καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις που θα κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2017 οπότε ο Ερμής ορθοδρομεί, αν όχι μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2017 οπότε ο Ερμής απελευθερώνεται πλήρως από τη σκιά του.

Τέλος, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει περιορισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Δία/Βόρειου Δεσμού από την Αφροδίτη δείχνει ότι ο όποιος περιορισμός θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, ειδικά σε επίπεδο ομάδων και συλλογικοτήτων. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και δημιουργική Νέα Σελήνη!  

No comments:

Post a Comment