Sunday 14 April 2019

Πανσέληνος στον Άξονα Κριού-Ζυγού: Μια Δεύτερη (και Τελευταία) Ευκαιρία…


Πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου 2019, στις 2:12μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, τον άξονα της ισότητας και των σχέσεων. Αποτελεί τη δεύτερη συναπτή Πανσέληνο στον ίδιο ζωδιακό άξονα μετά την τελευταία Πανσέληνο της 21ης Μαρτίου 2019. Αυτό από μόνο του είναι κάτι σχετικά σπάνιο και φαίνεται να έρχεται να δώσει σε όλους μας μια δεύτερη ευκαιρία για αποκατάσταση ισορροπιών σε σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να κλυδωνίστηκαν εντός του Μαρτίου. Η δεύτερη ευκαιρία, όμως, μοιάζει να είναι και η τελευταία, όπως μαρτυρούν οι αναιρετικές μοίρες των Φώτων.


Δεν ξεχνάμε, επίσης, ότι η παρούσα Πανσέληνος έρχεται μετά τη Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου – αυτή ενεργοποιούσε τη μοίρα της τελευταίας ηλιακής έκλειψης (6/1/2019), η οποία μιλούσε για συσσωρευμένη καταπίεση αυτοέκφρασης φυτεύοντας έτσι τον σπόρο για οριστικές διακοπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν, λοιπόν, τώρα δεν εξευρεθεί κατάλληλος συμβιβασμός, τότε το ένα από τα δύο μέρη μιας σχέσης ή συνεργασίας θα αποχωρήσει, ενδεχομένως ξαφνικά, όπως δείχνει η συμμετοχή του Ουρανού.  

Μεγάλο ενδιαφέρον μας γεννά, επιπλέον, το σπάνιο – ξανά – γεγονός ότι οι θέσεις τριών πλανητών, Δία, Κρόνου και Πλούτωνα, ενεργοποιούν μια σειρά από πρόσφατες αλλά και επερχόμενες εκλείψεις. Έτσι, ο Κρόνος βρίσκεται στη μοίρα τόσο της ηλιακής έκλειψης της 13ης Ιουλίου 2018 όσο και της σεληνιακής έκλειψης της 10ης Ιανουαρίου 2020, ο Πλούτωνας στη μοίρα της σεληνιακής έκλειψης της 16ης Ιουλίου 2019 ενώ ο Δίας στη μοίρα της ηλιακής έκλειψης της 14ης Δεκεμβρίου 2020. Συνδυαστικά, οι παραπάνω ενεργοποιήσεις εκλείψεων καλύπτουν ολόκληρη την περίοδο εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και αποκαλύπτουν την κεντρική θέση που έχει η παρούσα Πανσέληνος.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να αρχίζει κοντά σε αυτή την Πανσέληνο η απαλλαγή από βάρη, καθήκοντα, υποχρεώσεις και παιχνίδια δύναμης που έχουν εμφανιστεί στη ζωή μας από το 2018 (Κρόνος-Πλούτωνας σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό Σελήνης). Με τον τρόπο αυτό, σταδιακά και μέχρι το τέλος του 2020 θα έχουν φανεί οι καρποί των κόπων και των προσπαθειών μας για τη διάνοιξη ολοκαίνουργιων οριζόντων που να εξυπηρετούν ιδέες, αξίες και κινήσεις με χαρακτήρα ιδανικό και εναλλακτικό (Δίας = Ερμής/Ποσειδώνας = Αφροδίτη/Ποσειδώνας = Άρης/Χείρωνας = Ποσειδώνας/Χείρωνας). Δώστε, λοιπόν, ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την Πανσέληνο γιατί είναι κεντρικής σημασίας μέσα στην τριετία 2018-2020. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο!

No comments:

Post a Comment