Wednesday 29 July 2020

Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα-Υδροχόου: Το Δόγμα του Τρόμου Ξαναξυπνά…

Πραγματοποιείται στις 3 Αυγούστου 2020, στις 6:58μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, τον άξονα της ατομικής και συλλογικής έκφρασης. Όπως κάθε Πανσέληνος έτσι και αυτή αποτελεί μια στιγμή κορύφωσης ή ολοκλήρωσης η οποία σχετίζεται άμεσα με την προηγούμενη Νέα Σελήνη, εν προκειμένω αυτή της 20ης Ιουλίου 2020, που μιλούσε για επιτακτική και άμεση ανάγκη για αποκοπή από το παρελθόν. Με τον άξονα, λοιπόν, της Πανσελήνου να τετραγωνίζεται από τον Ουρανό και με τον Ερμή να είναι στη μοίρα της προηγούμενης Νέας Σελήνης σε αντίθεση με Κρόνο, φωτίζεται πλήρως το δυναμικό της αποκοπής από το παρελθόν, η οποία μάλιστα μπορεί να έρθει κατά τρόπο ξαφνικό και αμετάκλητο.

Το μυαλό βαραίνει από σκέψεις προσωπικής ανεπάρκειας και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν σημαντικά καθώς φιγούρες εξουσίας και κυβερνήσεις βρίσκονται σε θέση απόλυτης ισχύος (Ερμής-Κρόνος σε απόλυτη πτώση και έξαρση Άρη, αντιστοίχως, και ο Ήλιος σε θέση). Ταυτοχρόνως, σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται ενώ οι οικονομικές δοσοληψίες προκαλούν πονοκέφαλο (Αφροδίτη σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό, σε σκληρές όψεις με την Πανσέληνο και σε χιαστό με Κρόνο).

Επιπλέον, με τον Άρη να βρίσκεται στην απόλυτη έξαρση του Ήλιου, έχουμε την άμεση ενεργοποίηση της Πανσελήνου της 8ης Απριλίου 2020 την οποία είχαμε τιτλοφορήσει ως «Το Δόγμα του Τρόμου». Άρα, η παρούσα Πανσέληνος το ξαναξυπνά φέρνοντας περιορισμούς που σταδιακά θα θυμίζουν όλο και περισσότερο «καραντίνα». Μάλιστα, με τον Άρη σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Δία (σε σύνοδο με Πλούτωνα), ίσως τώρα νιώσει κανείς ατρόμητος και «αθεόφοβος», αλλά το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που θα αρχίσει να είναι σε ισχύ από 10 Αυγούστου και μετά θα φέρει αναγκαστικούς περιορισμούς και εμπόδια στην ικανότητα αυτενέργειας και αυτοδιάθεσης.

Μαζί, βέβαια, φαίνεται να ολοκληρώνονται κάποιες από τις εκκρεμότητες σε δράσεις και πρωτοβουλίες που είχαν ξεκινήσει το διάστημα του Απριλίου. Λέμε «κάποιες» γιατί ο Άρης έχει ήδη μπει στη σκιά της επερχόμενης φθινοπωρινής αναδρομής του κι έτσι θα ξαναβρεθεί στην ίδια μοίρα τόσο κατά το διάστημα 17-21 Οκτωβρίου όσο κατά το διάστημα 9-12 Δεκεμβρίου 2020, κοντά στην ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου. Επομένως, οι αναθεωρήσεις σε ατομικές δράσεις και πρωτοβουλίες είναι αναμενόμενες μέσα στους επόμενους μήνες. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο!

   

 

No comments:

Post a Comment