Friday 27 May 2022

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Στο Σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας

 

Πραγματοποιείται στις 30 Μαΐου 2022, στις 2:30μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο διανοητικό, αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Καθώς αποτελεί, μάλιστα, την πρώτη νουμηνία που συμβαίνει μετά την πρόσφατη περίοδο εκλείψεων και το άνοιγμα του συνοδικού κύκλου Άρη-Δία στον Κριό, η παρούσα Νέα Σελήνη έρχεται πραγματικά για να εγκαινιάσει ένα καινούργιο κεφάλαιο στις ζωές μας που να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Βέβαια, με την συνεχιζόμενη ανάδρομη πορεία του Ερμή, χορηγού της Νέας Σελήνης, γίνεται αντιληπτό ότι το καινούργιο κεφάλαιο προετοιμάζεται τουλάχιστον από τα τέλη Απριλίου και ότι τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν από τότε τακτοποιούνται σταδιακά μετά από μια σειρά αναθεωρήσεων που χρειάστηκε να μεσολαβήσουν.  

Λόγω του ζωδίου των Διδύμων όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, είναι σαφές ότι έχει έρθει η ώρα να επικοινωνηθεί προς τα έξω το όποιο καινούργιο κεφάλαιο ανοίξαμε και μαζί να υπάρξουν διαπραγματεύσεις για το πώς αυτό το κεφάλαιο μέλλει να συνεχιστεί. Επιπλέον, ευνοούνται ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με μαθησιακές διαδικασίες και σεμινάρια, με σύντομες μετακινήσεις και ταξίδια καθώς και με εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες.

Ωστόσο, η σύνοδος των Φώτων και του Ερμή με τους απλανείς Λαμπαδία και Αλγκόλ, αντίστοιχα, μας προετοιμάζει για καινούργια κεφάλαια και ξεκινήματα που χαρακτηρίζονται από μαχητικότητα, ηρωισμό και πάθος που μπορεί να οδηγήσουν προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις: από τη μία, στην οδό της Αρετής, που περιλαμβάνει τιμιότητα, ακεραιότητα και διαφάνεια, και, από την άλλη, στην οδό της Κακίας, που περιλαμβάνει ανταγωνιστικότητα, έχθρα και βία.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επιλογή της οδού της Κακίας θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση των όποιων γεφυρών επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών (Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο). Αντιθέτως, η επιλογή της Αρετής θα οδηγήσει σε επιτυχείς συνδιαλλαγές και συμφωνίες, που θα επιτρέψουν το άγγιγμα κάποιου ιδανικού, ικανού να μεταμορφώσει τη ζωή μας (Ερμής σε ευνοϊκές όψεις με Ποσειδώνα και Πλούτωνα). Ανοίγοντας, μάλιστα, το μυαλό μας στο διαφορετικό και το πρωτόγνωρο στο πλαίσιο των στενών μας σχέσεων, θα είμαστε και σε θέση να τις θεραπεύσουμε (Δεσμοί Σελήνης = Ερμής/Ουρανός, Φώτα = Αφροδίτη/Χείρωνας). Ποια, λοιπόν, από τις δύο οδούς είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε, αυτήν της Αρετής ή μήπως αυτήν της Κακίας; Η επιλογή δική σας!

 

No comments:

Post a Comment