Monday 26 August 2019

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων: Τάξη ή Τώρα ή Ποτέ!


Πραγματοποιείται στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7:32πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, τον άξονα της υπηρεσίας και της αφοσίωσης σε έναν σκοπό. Όπως κάθε Πανσέληνος έτσι και αυτή μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ αντιθετικών δυνάμεων. Στην προκειμένη περίπτωση θα χρειαστεί να αναζητήσουμε ισορροπία μεταξύ ρεαλισμού και φαντασίας, τάξης και χάους, εργασίας και απόδρασης. Και με τέσσερις πλανήτες στην Παρθένο, στην αναιρετική μοίρα της οποίας βρίσκονται η Αφροδίτη και ο χορηγός Ερμής, η πλάστιγγα γέρνει δραματικά προς την ανάγκη για ρεαλισμό, τάξη και εργασία, μια ανάγκη που ενδέχεται να εκφραστεί με μεγάλες υπερβολές.

Άλλωστε, ο Κρόνος ορθοδρομεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα λίγες ημέρες μετά την Πανσέληνο δημιουργώντας κι εκείνος ένα βαθύ αίσθημα επείγοντος, σαν να πρέπει να τακτοποιηθούν «ή τώρα ή ποτέ» επαγγελματικά ζητήματα και σημαντικές υποχρεώσεις που έχουν «βαλτώσει» τουλάχιστον από τα τέλη του περασμένου Απριλίου. Επιπλέον, ο Κρόνος βρίσκεται στην κορυφή σφήνας όπου εμπλέκεται η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, σε κρίσιμες μοίρες Κρόνου, σηματοδοτώντας πιθανές αποδράσεις και ταξίδια που γίνονται για λόγους επαγγελματικούς ή λόγω άλλων υποχρεώσεων, όπως είναι θέματα κεφαλαίων, δανείων, υποθηκών και κληρονομιάς (Πλούτωνας). Μαζί, όμως, δίνεται η ευκαιρία να υλοποιηθεί μια και καλή κάποιο όνειρο (Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνα) παρά τη μειωμένη υλική ασφάλεια που μπορεί να προξενεί προσωρινά (Κρόνος σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό).
Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι η Πανσέληνος αυτή αποτελεί το αποκορύφωμα των διαδικασιών που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη της 30ης Αυγούστου η οποία υποσχόταν κάποιο σπουδαίο δώρο πρακτικό, υλικό ή οικονομικό που μπορεί να έχει ορίζοντα διετίας. Βέβαια, το μεταβλητό ταυ-τετράγωνο μεταξύ Άρη, Δία και Ποσειδώνα, παράγει ένα κλίμα ρευστότητας, αστάθειας και μεγάλης κινητικότητας λόγω αλληλοσυγκρουόμενων ιδανικών και οραμάτων, αλλά θα υπάρχει συμβιβαστική διάθεση.
            Και επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές με την έμφαση στην Παρθένο, διότι με την έλλειψη αέρα που χαρακτηρίζει το ωροσκόπιο της Πανσελήνου οι επικοινωνίες δεν θα είναι στα φόρτε τους, ενώ με τον Ουρανό να σχηματίζει όψεις εκνευρισμού με τον άξονα της Πανσελήνου (ημιτετράγωνο και ενάμισι τετράγωνο) οι ενοχλήσεις και οι εκνευρισμοί λόγω απρόβλεπτων εξελίξεων θα είναι στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο!  

No comments:

Post a Comment