Friday 7 October 2022

Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού: Πόνος που Μοιράζεται είναι Μισός Πόνος!

Πραγματοποιείται στις 9 Οκτωβρίου 2022, στις 11:55μμ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δηλαδή, με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, τον άξονα της ισορροπίας μεταξύ του Εγώ και του Εμείς καθώς και μεταξύ της Ειρήνης και του Πολέμου. Αποτελεί την τελευταία Πανσέληνο πριν την επικείμενη περίοδο εκλείψεων η οποία ξεκινά με την ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου για να κορυφωθεί με τη σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου. Με επιπρόσθετο δεδομένο ότι ο Πλούτωνας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ορθή του πορεία μετά από αναδρομή που ξεκινούσε κατά την προηγούμενη ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου, γίνεται αντιληπτό ότι η παρούσα Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Και αυτό γιατί προλειαίνει το συναισθηματικό έδαφος για τα σημαντικά κεφάλαια τα οποία ανοίγουν ή κλείνουν με τις επερχόμενες εκλείψεις και τα οποία μπορεί να προετοιμάζονταν ήδη από την περασμένη άνοιξη.

Πιο συγκεκριμένα, ως κορύφωση του σεληνιακού κύκλου που άρχιζε στις 26 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, η Πανσέληνος καθιστά πασιφανές ότι η επιθυμητή επίτευξη ισορροπίας, σε εκείνους τους τομείς της ζωής μας που η ίδια αγγίζει, απαιτεί κάποια κοστοβόρα - κυριολεκτικά ή μεταφορικά – μεταρρύθμιση (τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που δυσχεραίνεται από τις όψεις ημιτετραγώνων με Δία). Έτσι, με τον Πλούτωνα να ορθοδρομεί και την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα να ταυτίζεται με την αντίθεση των Φώτων, εσωτερικοί φόβοι και δαίμονες αναμεμιγμένοι με πληγωμένη αυτοαξία και αισθήματα οικονομικής μειονεξίας ξεπροβάλλουν από τα μύχια της ψυχής και μοιάζουν πιο δυνατοί από ποτέ.

Ωστόσο, υπάρχουν αποθέματα υπομονής και καρτερικότητας για να βοηθήσουν στη διαχείριση των όποιων φόβων και μειονεξιών (Κρόνος σε θέση σφήνας με τις αντιθέσεις Φώτων και Αφροδίτης-Χείρωνα). Μάλιστα, η συνεργασία με κάποιο προσφιλές πρόσωπο και το μοίρασμα της ευθύνης μπορεί να βοηθήσει στο να αφήσουμε πίσω τη νοητική σύγχυση και αδράνεια ώστε να κινητοποιηθούμε και να αναλάβουμε στοχευμένη δράση επιτυγχάνοντας έτσι τη μεταρρύθμιση και μαζί περισσότερη αρμονία στη ζωή (αποκλίνον Ταυ-Τετράγωνο Ερμή-Άρη-Ποσειδώνα, σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτης σε μεγάλο τρίγωνο αέρα με Άρη και Κρόνο). Πού θα στοχεύσετε, λοιπόν, και με ποιον μαζί θα συνεργαστείτε;

No comments:

Post a Comment