Saturday 8 March 2014

Ουγγαρία, Ουκρανία και Ορθοδρόμηση Δία...



Με αφορμή την ορθοδρόμηση του Δία στον Καρκίνο, σας προτείνω να (ξανα)διαβάσετε το άρθρο που είχα γράψει για την είσοδο του Δία στον Καρκίνο το περασμένο καλοκαίρι πατώντας εδώ. Μεταξύ άλλων ανέφερα τότε ότι η 13η Αυγούστου και η 6η Μάρτη θα ήταν δύο πολύ σημαντικές ημερομηνίες για τη διέλευση του Δία από τον Καρκίνο. Έγραφα επίσης για την πιθανότητα απελευθέρωσης από οικονομική δουλεία αλλά και για την πιθανότητα εμφυλίων πολέμων και κρατικών διασπάσεων σε χώρες που έχουν πλανήτες/γωνίες κοντά στην 11η μοίρα του Υδροχόου. Αναφερόμουν επιπλέον στην πιθανότητα εμφάνισης εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων στη Ρωσία.  Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς οι περιπτώσεις της Ουγγαρίας και της Ουκρανίας επιβεβαιώνουν τα όσα είχα γράψει το περασμένο καλοκαίρι.

Προς επίρρωση των όσων έγραφα τότε, σας θυμίζω  ότι στις 12 Αυγούστου (μια μέρα πριν την 13η Αυγούστου) η Ουγγαρία «απελευθερωνόταν» από την οικονομική υποδούλωσή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση, η οποία τότε είχε περάσει στα «ψιλά γράμματα» των ειδήσεων). Επίσης, θυμίζω ότι αυτές τις μέρες (γύρω από την 6η Μάρτη δηλαδή) ζούμε την πιθανότητα της διάσπασης μιας χώρας που συνδυάζει τα αστρολογικά («11η μοίρα Υδροχόου») και γεωπολιτικά χαρακτηριστικά («εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα στη Ρωσία») που είχα σκιαγραφήσει στο άρθρο μου για τον Δία στον Καρκίνο.  

Αναφέρομαι φυσικά στην Ουκρανία, μια χώρα που από τη μία κινδυνεύει να διασπαστεί με αφορμή τις αυτονομιστικές τάσεις του ρωσικού πληθυσμού της χερσονήσου της Κριμαίας και που από την άλλη έχει την 11η μοίρα του Υδροχόου να παίζει σημαντικό ρόλο στον αστρολογικό της χάρτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το astrology weekly, υπάρχουν δύο πιθανοί αστρολογικοί χάρτες για την Ουκρανία (πατήστε εδώ για να τους δείτε) και είναι ενδιαφέρον το ότι και στους δύο χάρτες υπάρχουν δύο πλανήτες στις ίδιες ακριβώς μοίρες του Υδροχόου. Ο ένας πλανήτης είναι στην 1η μοίρα (είτε ο Κρόνος είτε ο Ήλιος) και ο άλλος πλανήτης είναι στην 22η μοίρα του ζωδίου (είτε η Σελήνη είτε ο Ουρανός). Το μεσοδιάστημά τους, δηλαδή το μέσο της απόστασης μεταξύ των εν λόγω μοιρών, πέφτει ακριβώς στην 11η μοίρα του Υδροχόου, στη μοίρα που είχα αναφέρει ότι θα ήταν πολύ σημαντική σε χάρτες κρατών που θα ήταν υποψήφια για εμφυλίους και διασπάσεις.



No comments:

Post a Comment